Hason vagy háton altatjátok pár hetes babátokat, illetve van-e légzésfigyelőtök?
Első itthon töltött éjszakán kiderült, hogy hason alvó lesz a kisfiam. Üvöltött, mint akit nyúznak, este 9 órakor aztán hasra fordította barátnőm - csecsemős nővér volt, és ő átjött fürdetni segíteni este -, abban a pillanatban elhallgatott kisfiam, elaludt, és hajnal 3-ig szunyált egyfolytában. :)
Légzésfigyelőnk volt, 11 hónapos koráig használtuk.
Egyik sem, oldalt szeretett aludni. Ha az ölemben aludt el, akkor leraktam a hátára, meg a babakocsiban is el tudott aludni háton.
Nem volt légzésfigyelőnk.
Hol így, hol úgy. Van, amikor hason is végigalszik 3-6 órát, de pl. tegnap egy óra alvás után sírt, megfordította a férjem, azonnal visszaaludt. De legtöbbször háton alszik.
Van légzésfigyelőnk.
6 hetes koráig, háton aludt..és állandóan felkelt éjszaka.Orvos tanácsára, fektettem hasra, azóta hason alszi,és azóta az éjjeleket is átalussza!
Mostmár 13 hónapos, forgolódik az ágyban, soha nem úgy találom ahogy letettem..:))
Volt-van is légzésfigyelőnk.Születése óta használjuk, a mai napig is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!