Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenka -vitám anyóssal,...

Pelenka -vitám anyóssal, szerintetek?

Figyelt kérdés
Első kisbabánkat várjuk,30 éves vagyok.anyósommal beszélgetés közben szóbajött a baba pelenkázása.szerinte egyáltalán ne vegyünk eldobható pelenkát,mert ő is textilpelenkával pelenkázott anno,és sokkal olcsóbb megoldás és ugyanolyan jó.valamennyire igazat is adok neki,az olcsóság,és környezetbarátság miatt(utóbbit ő nem említette)de a kisbabám bőre védelmének érdekében az eldobhatót szeretném használni.vagy kombinálva.szerintetek?Másik meg az hogy anyósom szerintem ahányszor meglátná az eldobható pelenkát a bébinken,annyiszor hallgathatnám,hogy minek az,drága,jobb a textil,stb,ja,meg hogy kényelmesebb mert nem kell mosni..
2011. aug. 29. 10:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kellett lepontozni a válaszomat, azért mert nem az eldobható mellett érveltem, hanem leírtam, h mi moshatózunk, de ha a kérdezőnek jobban tetszik az eldobható akkor válassza azt.

Ez a baj itt, h ha valakinek nem tetszik a másik anyuka módszere akkor már rögtön le is pontozzuk, lényegtelen, h a kérdésre válaszolt e vagy sem.

Szerintem semmi ellenségeset nem írtam, csupán a tapasztalataimat próbáltam átadni, hátha megtetszik a kérdezőnek egy másik módszer is, de nem volotam sem lázító, sem erőszakos, és leszóló, mégis le vagyok pontozva. Szomorú...

Én pl senkit sem pontozok le aki eldobhatót használ!!!

2011. aug. 30. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!