Tennétek ilyet a lányotokkal? (kép lent)
Az én lányom még csak másfél éves, de valamelyik nap, indulás előtt, amíg én sminkelés után gyorsan öltöztem, addig kirámolta az összes festékem a táskámból, és mindent magára kent. persze nem úgy nézett ki, ahogy a képen a kislány, hanem tetőtől talpig össze volt kenve, de azt hiszem, ez jól illusztrálja, hogy egyes gyerekek nagyon szeretik utánozni a szüleiket.
az én lányomnak amúgy ugyanilyen a szempillája, és nem használunk műszempillát....
természetesen nem sminkelném ki a gyerekem, főleg nem húznám ki a szemét szemceruzával, de abban sem vagyok biztos, hogy a képen látható gyereket az anyja minden nap festi, és így hurcolja mindenhová. lehet, hogy egy alkalommal, viccből csinélta, mert a gyerek akarta, és ezzel a lendülettel le is fényképezte. és el tudom képzelni, hogy a gyerek akarta, mert az énlányom is mindent akar, amit n csinálok, itthon az összes ékszerem magára akasztja, és abban járkál, pedig csak másfél.
viszont ha az anyuka komyolan gondolta, hogy sminkeli a gyereket, akkor azt természetesen én is elítélem.
Jesszusom. Szegény kislány... A szempillája is festve, nem csak a szemhéja van cerkával kontúrozva. Most dicsekszik vele, holnap meg majd viszi a szemészetre, ha begyullad a szeme.
Anyuka ránézésre sem anyuka, hanem még gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!