Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tennétek ilyet a lányotokkal?...

Tennétek ilyet a lányotokkal? (kép lent)

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek? A kislány még 2éves sincs.

[link]

2011. aug. 28. 14:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
A gyereknapi pillangó/bohóc szerintem teljesen más jellegű festés mint a szempillaspirál vagy a rúzs. Ott a fiúkat is kifestik és az mégsem gyomorforgató míg ha szempillaspirál vagy rúzs lenne egy kisfiún az viszont megbotránkoztatna mindenkit.
2011. aug. 28. 16:53
 22/33 anonim ***** válasza:
48%
Az 5 éves lányom szeret sminkelni ! Tőlem látja, de mégsem 2 évesen!!Egyszerűen szereti a nagylányos dolgokat!!
2011. aug. 28. 19:24
 23/33 anonim ***** válasza:
54%
Na ezt nagyon csípem, hogy én lettem lepontozva, mert meg mertem kérdezni, mi jogon teszi fel más képét...honnan tudom, hogy kié? a kép alatt van a link, hogy a facebook-ról vette le a képet, ezután már nem nehéz megnézni ha valaki facebookon van. Ennyi. És nem csak azért gusztustalan, mert más képét felteszi, hanem valószínű saját "barátnője" képét teszi fel, mivel gondolom nem csak úgy rátalált erre a képre. Ennyi...Lehet szidni a kifestett kislány anyját, de a kérdező legalább ennyire gusztustalan!!!!
2011. aug. 28. 20:15
 24/33 anonim ***** válasza:

Az én lányom még csak másfél éves, de valamelyik nap, indulás előtt, amíg én sminkelés után gyorsan öltöztem, addig kirámolta az összes festékem a táskámból, és mindent magára kent. persze nem úgy nézett ki, ahogy a képen a kislány, hanem tetőtől talpig össze volt kenve, de azt hiszem, ez jól illusztrálja, hogy egyes gyerekek nagyon szeretik utánozni a szüleiket.

az én lányomnak amúgy ugyanilyen a szempillája, és nem használunk műszempillát....

természetesen nem sminkelném ki a gyerekem, főleg nem húznám ki a szemét szemceruzával, de abban sem vagyok biztos, hogy a képen látható gyereket az anyja minden nap festi, és így hurcolja mindenhová. lehet, hogy egy alkalommal, viccből csinélta, mert a gyerek akarta, és ezzel a lendülettel le is fényképezte. és el tudom képzelni, hogy a gyerek akarta, mert az énlányom is mindent akar, amit n csinálok, itthon az összes ékszerem magára akasztja, és abban járkál, pedig csak másfél.

viszont ha az anyuka komyolan gondolta, hogy sminkeli a gyereket, akkor azt természetesen én is elítélem.

2011. aug. 28. 20:44
 25/33 anonim ***** válasza:
Megéztem a facebookon az ayukát. sajnos az előbbi válaszomban túl naian ítéltem meg a helyzetet (én, az örök optimista....), tényleg beteg.
2011. aug. 28. 20:48
 26/33 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a nőt, szóval nem a barátnőm. Egy ismerősöm mutatta, hogy ez a nő szereti festegetni a lányát. Így gondolom nem ez az első eset, hogy kifestette.
2011. aug. 28. 20:55
 27/33 anonim ***** válasza:
Megnéztem én is a facebook-os profilját, és sajnos nem lepődtem meg... Nem is csodálkozom az anyukán... :-(
2011. aug. 28. 22:16
 28/33 anonim ***** válasza:

Jesszusom. Szegény kislány... A szempillája is festve, nem csak a szemhéja van cerkával kontúrozva. Most dicsekszik vele, holnap meg majd viszi a szemészetre, ha begyullad a szeme.

Anyuka ránézésre sem anyuka, hanem még gyerek.

2011. aug. 28. 22:28
 29/33 anonim ***** válasza:
46%
Megy a link a kedves anyukának...
2011. aug. 28. 23:48
 30/33 anonim ***** válasza:
Hogy lehet megnézni facebook-on? Még csak most ismerkedek vele!
2011. aug. 28. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!