Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tennétek ilyet a lányotokkal?...

Tennétek ilyet a lányotokkal? (kép lent)

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek? A kislány még 2éves sincs.

[link]

2011. aug. 28. 14:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%
Onnantól kezdve hogy felrakta valaki a képet a netre, szabad préda. Bárki használhatja. Ezért kellene ésszel élni. Neked meg mi közöd hozzá utolsó előtti. Az a hülye aki ilyen képet kirak a gyerekéről. A gyámügynek küldeném legszívesebben, úgyhogy mondd meg nyugodtan kié.
2011. aug. 28. 14:43
 12/33 anonim ***** válasza:
74%
Bakker, és a gyerek hagyta magát? Az enyém sikítva menekült volna, ha a szemét csesztetném...
2011. aug. 28. 14:43
 13/33 anonim ***** válasza:
78%
Soha.Idióta az ilyen szülő, és agyilag valami nincs rendben.Egy 2 éves kisgyereknek nincs szüksége sminkre, a hideg is kirázott.Nem bazári majom, hogy mutogassák!!Egyébként én is azt gondolom, hogy onnantól kezdve, hogy a netre felkerül valami, az nyilvános az egész országnak.Nem normális az ilyen anya.
2011. aug. 28. 14:53
 14/33 anonim ***** válasza:
60%

Ennek a kislánynak a szemhéja van kifestve meg a szempillája. Semmi más. Szerintem még a szempillái is eredetiek, van ilyen. Én nem találom ezt annyira borzalmas dolognak, elképzelhető, hogy az anyukája előtte sminkelte ki magát és a kislány is szerette volna. Kipróbálták, lefényképezték és ennyi. Nem hinném hogy ez mindennapos dolog náluk.

Amikor én festettem a körmeimet a 2 éves lányom toporzékolt, hogy az övét is fessem ki. Én persze nem tettem, de ha kifestettem volna neki, akkor sem történt volna semmi. Azért nem tettem, mert tudtam, hogy akkor mindig ki kell majd neki festeni. A 2 évesek ilyenek, minden kell nekik, mindent ki akarnak próbálni.

Az egy dolog hogy kifesti, lefényképezi, de felrakni a netre, hogy mások rajta csámcsogjanak, ezt tényleg nem kellett volna.

Ja és akinek nem tetszik a véleményem, le lehet pontozni.

2011. aug. 28. 15:03
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
Nem csoda hogy egyre több a pedofil.....
2011. aug. 28. 15:04
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti. Igazad van, itt az a gond, hogy ezt felteszi a netre.
2011. aug. 28. 15:24
 17/33 anonim ***** válasza:
73%
magamat sem festem!!!!!! nemhogy a gyerekem!!! mondjuk nekem fiam van, de még nem jutott eszembe kifesteni....
2011. aug. 28. 15:47
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda emberek vannak...
2011. aug. 28. 15:48
 19/33 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem semmilyen korban sem normális gyereknél. Akkor sem ha a mamához megyünk hétvégén vagy csak mert látta, hogy én is. A fiadat is kifestenéd csak mert látta, hogy fested magad?

Szerintem ez is azok a dolgok közé tartozik amit a gyereknek meg kell tanulnia, hogy nem neki való. Ha felnőtt lesz, akkor neki is szabad lesz. Addig nem. Nem csak hogy hülyén néz ki, de egészségtelen is a bőrének.

Ha rágyújtasz a gyerek előtt vagy alkoholt iszol és ő is akar, akkor abból is adsz? Vagy annyi hülye példát lehetne még fölhozni arra amit a felnőttnek szabad, gyereknek nem.

2011. aug. 28. 16:18
 20/33 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a dohányzás és alkohol témát nem lehet egy csoportba rakni a gyerekeknek való sminkkel történő kifestésével. Ha azt nézzük akkor a gyereknapon se hagyd, hogy a gyerekedet pillangónak/bohócnak kifessék, mert az is ártalmas!!!
2011. aug. 28. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!