Lelkiismeret furdalásom van. Tűzijáték ügyben. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Tegnap tűzijátékon voltunk 13 hós fiammal.Nagyon megijedt,sírt sokáig.Alig tudtuk megnyugtatni.Pedig voltak vele egykorúak,kisebbek is,nem sírtak.Okozhat ez valamiféle gondot nála,hogy ennyire megijedt?Azóta is emésztem magam,hogy kárt volt vele kimenni:(2011. aug. 28. 11:49
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,már megnyugodtam. Fiamon nem látszanak a tűzijáték nyomai,jókedvű és csibész,aludt is gond nélkül.Az tuti pár éves koráig nem viszem tűzijátékra,hacsak ő nem kéri majd nagyobb korában,mikor már tudni fogja mi is az.Azt gondoltam értékelni fogja,volt ott egy 4-5 hónapos baba is,ő mit érezhetett?..szegényke..
2011. aug. 28. 22:15
12/16 anonim válasza:
Azért most ne kezdjünk már sajnálni minden picúrt aki ottvolt. attól hogy a te fiad megijedt, más baba még élvezhette. Biztos engem is hülyének néztek, mikor a 20 hónaposommal felültem a hullámvasútra. Ő meg üvöltött hogy: Nem kiszáll! Mégegyszer! Mégegyszer!
13/16 A kérdező kommentje:
nem sajnálok minden gyereket,de tényleg egy 4-5 hónapos baba tényleg nagyon élvezhette.....
2011. aug. 28. 22:28
14/16 anonim válasza:
Miért? Úgy láttad hogy nem? Ha gondja lett volna üvöltött volna mint a tiéd.
15/16 anonim válasza:
14.39: "Kell valami a népnek amin csámcsoghat minden éven. Addig sem foglalkozik a lényeges dolgokkal."
Ugyanerre a mintára: kell valami cirkusz a népnek, addig sem foglalkozik a lényeges dolgokkal. Cirkusz = puffogó, durrogó, hangos, színes, csicsás és veszélyes látványosság, amit lehet bambán, nyájba tömörülve bámulni, és ami újabb milliárdokat töm a maffiózók zsebébe.
16/16 anonim válasza:
15 te tényleg egy idióta barom vagy aki más világban él mint mi úgymond átlagemberek.Szánalmasan rosszindulatú féreg vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!