Mivel fűszerezhetem, ízesíthetem kisfiam ételeit?
Figyelt kérdés
8 hónapos. Bármit csinálnék magamtól neki ételt szinte semmi íze nincsen, mindenki mást mondd mit szabad. a nekük készített húslevesből pl. amit delikáttal fűszerezek oda lehet adni neki a husit meg a zöldségeket?2009. ápr. 18. 09:43
1/4 anonim válasza:
szerintem ha nincsen benne túl sok fűszer, akkor már eheti. amúgy ebben a korban már mehet bele a só, akár kis cukor amihez az való, hagyma, fokhagyma, petrezselyem. kis sajtot is lehet reszelni a kajákba. bár ez nem ízesít, de általában a babák szeretik a sajtot.
2/4 anonim válasza:
mi a héten voltunk a gyerekdokinál és most leszünk 9 hósak...azt mondta minden olyat szabad ami nem nagyon fűszeres, csípős, magyarul minden fűszer mehet de csak mértékkel...lassan 9 hósan jöhet a habarás rántás...
zöldséget és a husit is odaadhatod sőt ha nem csipős vagy erős a leves akkor a levével turmixold:D
3/4 anonim válasza:
nekem azt mondta a védőnő, hogy az a lényeg fokozatosan kezdjek fűszerezni, kezdjek metélőhagymával petrezselyemmel, kaporral, szóval a zöldfűszerekkel, aztán jöhet lassan a többi
4/4 anonim válasza:
Először kezd a zöldfűszerekkel, és lassan vezesd be a többit (cukor, só).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!