Mival izesithetem a 10 hetes babám vizét vagy teáját?
Az en kicsim a mai napig csak akkor issza a vizet, ha az is langyos... Fujjjj...
Izesiteni nem szabad meg oket, de probalj meg edeskomenyteat adni neki, azt szoktak szeretni.
Köményes teát adunk neki,langyosan,de nem kell neki. Függölegesen van egy kicsit beesve,fekve nem is látszik.
De mióta tápszeres a pisi is sokkal kevesebb a pelusban. Tegnap reggeltől-estig üres volt. De este rendesen telerakta pisivel.
Milyen gyógyszert szedsz? (Megfázásra gyógyszer??)
A legtöbb gyógyszer mellett lehet szoptatni, vagy van alternatíva. Orvosodnak nem mondtad, hogy 10 hetes babád van, aki szopik?
Nekem a hipp-es granulátumos teát nagyon szerette a babám, viszont már nem tudom mennyi idős kortól van.
Viszont lehet kapni bio boltban fruktóz-t (gyümölcscukor), abból rakj bele nagyon picit, ha másképp nem issza a teát.
Hipp tea, az eleve édes granulátumos tea!
A köénymagostól mehet a hasa, vagy fájhat is a pocija majt tőle!
Én szopi mellett is adtam neki a hipp teát, ugyan úgy szopizott!
Nyudgodtan szoptathattál volna, amúgy megfázásra nem kell gyógyszer
tea, c-vitamin, infralámpa, gyümölcs
előz
Azért mert fáj a torkod, miért nem mersz szoptatni?
Felesleges tápszerezni, attól csak kevasebb lesz a tejed.
Ha lázas vagy, vegyél be algopyrint, azzal nyugodtan szoptathaszt, én már szülés után is kaptam
(és antibitikus mellett is szoptattam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!