Mival izesithetem a 10 hetes babám vizét vagy teáját?
Figyelt kérdés
Az utobbi 2-3 napban tápszert kap,mert sajnos megfáztam,és gyógyszert is szedek. Az eleje óta probálok el tejet rakni,minden etetés után probáltam fejni,de nem tudtam. A babám mindent megevett :) Sajnos a sima vizet nem issza,és az izesitetlen teát sem. A kutacsa viszont egy kicsit be van esve,de nem nagyon.2010. dec. 20. 14:02
11/15 anonim válasza:
A Rubophen paracetamolt tartalmaz, lehet mellette szoptatni!
Torokfájás?
Hát ennél sokkal súlyosabb betegségek és gyógyszerek mellett is lehet szoptatni!
Olvasd el ezt, remélem hamarosan vissza tudtok térni az anyatejre, 10 hetesen nem kell teázni egy babának, ha a mamának van teje.
Gyógyulj meg mihamarabb!
12/15 kisnita válasza:
Nyugodtan szoptass, nem lesz semmi baja a babádnak a gyógyszer miatt és a torokfájásod sem játszik közre benne. A háziorvosodnak meg jár a lecseszés amiért nem tájékoztatott kellőképpen!
13/15 anonim válasza:
A házi és felnőttorvosok mindig azt mondják, hogy ne szotass, egyszer engem is majdnem csőbe húztak antibiotikum kapcsán.
Erre felhívtam a gyrekorvosi ügyelete, ott megkérdeztem és mondták, hogy nyugodtan szoptassak.
14/15 anonim válasza:
első vagyok.nyugodtan szoptass attól,hogy fáj a torkod.így csak el fog apadni a tejed.vagy nem akarsz szoptatni?nincs kiszáradva a babád,ha fekve nincs beesve a kutacsa.A lehelletét is nézheted,ha acetonos,akkor kevés a folyadék.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segitséget. De szeretnék szoptatni,sokkal jobb mint a tápszer.
2010. dec. 20. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!