Hány hetes kortól kezdhetem adni a reszelt almát?
Figyelt kérdés
2 hónapos kortól adhatom? Fel akarom váltani a tápszert és helyette adni az almát meg banánt meg a szopi maradna.2011. aug. 26. 23:15
1/17 anonim válasza:
3 hónapos kort javasolnak elkezdeni a hozzátáplálást. szerintem egy picit még várj vele.
2/17 anonim válasza:
2 hónaposan annyira felesleges még felváltogatni bármit is főleg a szoptatást... Hova kell sietni, megy a vonat? Ha annyira adni is szeretnél először még véletlen sem a váltás következik hanem a kóstoltatás esetleg nem e allergiás lesz rá, ha minden rendben adagok növelése. Ez nem 2 nap leforgása alatt fog megtörténni. De még annyi időd lesz ilyesmire meg is dogod unni...
4/17 anonim válasza:
6 hónapos kortól lehet hozzátáplálni.
5/17 anonim válasza:
4 hónapos koráig semmit, tápszeren és anyatejen kívül.
6/17 anonim válasza:
tápszer helyett alma 2 hónaposnak? :O ezzel úgy hazavágod a kis éretlen bélrendszerét...
beszélj a pici orvosával, majd elmondd mindent és hallgass rá
7/17 anonim válasza:
4 hónapos korig szigorúan semmi, de a legjobb, ha csak 6 hónapos korában kezdődik a hozzátáplálás, ugyanis előtte a baba gyomra még nem fejlett ahhoz, hogy megemésszen a tápszeren/anyatejen kívül mást!
8/17 anonim válasza:
Az én lányom tápszeres,és a gyerekorvos+védőnő tanácsára 3 hónaposan kezdtem almával kínálni.
9/17 anonim válasza:
A kislányom 2,5 hónapos és éppen a héten kérdeztem a védőnőt, hogy mikortól lehet pl almát adni a babának. Azt mondta, hogy igazából már most is adhatnék, de azért várjam meg a 3hónapot szerinte. Egyébként olyan érdekes, hogy régen 3-4 hónaposan már simán adtak mást is a babának és mégsem vágták haza a bélrendszerét. Minden korban más a "divat". Apáink is felnőttek, pedig akkor még nem voltak ilyen tápszerek és ha az anyának nem volt teje, akkor bizony hígított tehéntej és hozzátáplálás kellett egészen korán. Én megvárom a 3hónapot, és almát már fogok neki adni. Nem azért, mert elmegy a vonat, hanem azért hogy had egyen valami finomabbat is az anyatejen és a tápszeren kívül. A nagylányom már 19éves. Nála is így csináltam és lám itt van és köszöni a bélrendszere tökéletesen működik, beteg is talán 5x volt a 19év alatt. Szóval nem kell ám olyan nagyon parázni Anyukák! :)
10/17 anonim válasza:
25 évvel ezelőtt mikor én születtem már 2 hónaposan lehetett leveket adni,és én kaptam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!