Ki hány évesen szülte babáját?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 15:06
41/67 anonim válasza:
25 évesen kisfiút, aki már 9 hós, közben én már öregedtem is egy évet...
42/67 anonim válasza:
Szia! Az elsőt 22 évesen, aki nemrég múlt 18 éves, a másodikat 40 évesen, aki tegnap volt 7 hetes! :) :P
44/67 A kérdező kommentje:
Mi nem terveztük a babát a párommal, akivel már 3 éve együtt voltunk akkor. Azóta összeházasodtunk és külön élünk. Igaz, anyagilag nem állunk a legjobban, de erről a válság tehet.. Ettől függetlenül nagyon szeretem a 4 hós fiam.
2009. ápr. 17. 18:20
46/67 anonim válasza:
24 evesen,4 honapos es 3 napos a kisfiam szerettubk volna hamarabb 23 evesen volt 1 missed ab-om.
47/67 anonim válasza:
A kérdezőnek válaszolok,a 17éves kismama vagyok.Nem volt tervezett,de az mind1 is,mert mindenki nagyon várja.Jelenleg még szülővel élek,de elfogok nemsokára költözni.Nem mondom azt,hogy rossz anyagi helyzetben lennék,de azt tudom,hogy megválogatom mit veszek meg neki és mennyiért.Nállam a kor az ami beszédes,de abban biztos vagyok,hogy ugyaúgy tudom felnevelni meg gondoskodni róla,mintha 2-3évvel idősebb lennék.Valahol ez fejben dől el,hogy ilyen fiatalon ki az,aki elvállalja a babát.
49/67 A kérdező kommentje:
Egyetértek.Belül, érzelmileg kell felkészülni az anyaságra és nem a kor számít!
2009. ápr. 17. 19:57
50/67 anonim válasza:
Én OFFoltam.
Köszi a válaszokat.Van egy ismerősöm,ő is 17, csak apuka lelépett,mert bár ő 19 volt,de nem volt elég érett a gyerekvállaláshoz.Remélem nálatok nem ez a helyzet és jó babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!