Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki 2 évesen választotta le...

Aki 2 évesen választotta le babáját, milyen módzserrel vette el a cicit?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Az enyémek kis ráhatással maguktól hagyták el 2 éves koruk körül. Addig volt, hogy naponta 10x is kérték, húzták a ruhámat.. Sőt, még azzal is aludtak el! Sokat beszéltem nekik arról, hogy ők már milyen nagyok, már peleus se kell nekik, meg a cici a kisbabáknak kell, aztán valahogy ők maguk mondtak le róla, szinte egyik napról a másikra, még este se kellett.. Most 23 hónapos a kicsi, már elkezdtem ezt a beszélgetős dolgot, kíváncsi vagyok, hogy nála mennyire lesz hatásos :D
2010. júl. 21. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

nálam is ez volt :)

igazából nekem kellett végső elhatározásra jutnom, és tényleg eltökélnem magam, hogy itt a vége, mert előtte, ha próbálkoztam, azért mindig örültem neki titkon, hogy még egy kicsit azért szopizik. Most úgy szoktunk le, hogy egyik nap mondtam neki alvásnál, hogy elromlott a cici, nincs benne tejcsi és mostantól csak simizni lehet. És elfogadta, megsimizte (1 hónapja történt, azóta is van, hogy hozzábújik, de nem szopizik), hozzábújt, énekeltem neki és elaludt. azóta nem kérte a cicit. Engem viselt meg ez a dolog, 2 hétig csak erről álmodtam :(

Biztos vagyok benne, hogy ez is érés kérdése, nálunk valószínűleg én voltam az igazi függő :)

2010. júl. 21. 12:42
 3/8 adni26 válasza:
26%

Szia!

En az egyik baratnomtol tudom, hogy a kislanya kicsivel keteves kora elott meg mindig eloszeretettel szopizott, es a baratnom hiaba mondott neki hasonlokat, hogy nem jo az mar, az bebiknek valo, stb. nem hatott semmi.

Aztan egyik nap elhatarozta, hogy bekenni a mellet pirosarannyal vagy valami hasonlo termekkel es este mikor a kislany jott odahozza, hogy szopizzon, megkostolta es bizony nem tetszett neki egyaltalan. Mondta is az anyjanak, hogy ez bizony elromlott...:)))

Az volt az utolso nap, hogy szopizott.

2010. júl. 21. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Igaz, én 1 évesen,(14 hósan) de egyszerűen egyik nap nem kapott. 4 nap alatt megszokta, egyáltalán nem kereste, és az a 4 nap sem volt nehéz, könnyen elterelhető volt a figyelme.

mondtam neki, hogy ő már nagylány, és pohárból issza a tejcsit.

2010. júl. 21. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Én 19 hós korában elkezdtem, hogy csak szagihatja és ez be is jött. A probléma az, hogy most 23 hós és még mindig úgy alszik el mintha szopizna. Cumi a szájában az szívja mint állat, közbe meg a mellbimbómat szagizza. Ebből hogyan keveredek ki, azt nem tudom :O) Pláne, hogy lassan érkezik a kistesó és megint lesz tejem...
2010. júl. 21. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

27 hós kisfiamnak az a trükk,h " elfogyott a tejcsi",nem jött be,mivel rögtön rávágta,h "van méééég":-) ezután következett az,h "megromlott,mert már régi",de erre meg azt mondja" megnézem" és megkóstolja és persze h szerinte nem romlott meg...:-) kis okoska,nem lehet túljárni az eszén:-)

Nekem sincs sziven elvenni Tőle,hanem inkább még várok,hátha magától leszokna Róla:-)...

2010. júl. 21. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Magatol valasztodott el.
2010. júl. 21. 19:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, és is beszélgetős módszerre gondoltam. Még csak 17 hós, de 2 évesen szeretném leválasztani.
2010. júl. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!