Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felháborító! Ez hogy történhet...

Felháborító! Ez hogy történhet meg?

Figyelt kérdés
Ma voltunk Budapesten a Heim Pál kórházban, ahol a 3 hónapos fiam könnycsatornáját átmosták. Úgy lefogták, hogy a nő körmei véresre horzsolták a gyerekem fejét! Megértem, hogy meg kell fogni, na de ennyire?!
2011. aug. 25. 10:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
hugomnak egyszer egy rovar lába állt a pupillájába, elvittük orvoshoz és ott a kezelő orvosok betekerték egy törülközővel. Szerintem ez a szakszerű eljárás.
2011. aug. 25. 11:06
 12/29 A kérdező kommentje:
Sajnos gondoltam, h nem egyedĂźli eset a mienk. Az a baj, h ha kiverem a balhĂŠt, utĂĄna ha megint menni kell, akkor mĂŠg bunkĂłbbak lesznek. De legkĂśzelebb ĂŠn fogom meg, az biztos. AmĂşgy ĂĄlmomban nem gondoltam volna, h egy kisbabĂĄval Ă­gy viselkednek!
2011. aug. 25. 11:09
 13/29 anonim ***** válasza:
50%

4. vagyok.

Nem kell félni, én ott is elmondtam a véleményemet az adott szituációban, panaszt is tettem az adott dolgozó ellen (ha épp magán helyen tapasztaltam ilyet-mert ott is volt szerencsénk az ilyen bánásmódhoz, Tb-s helyen nincs értelme, ott úgysem történik semmi, ott csak elmagyarázom, hogy mi a véleményem róluk és munkájukról!) ami nem egyszer-nem kétszer fordult elő.

Lehet csak mi fogtuk ki az ilyen dolgozókat, de az kicsit fura lenne, ha a többség nem ilyen, mi pedig mindig beléjük futunk!

Nekem mindig rövidek voltak a körmeim, csak egyszer fordult elő, mikor még tanultam a szakmát, hogy picit hosszabb volt a körmöm- ekkor véletlenül megsértettem egy pici újszülött bőrét-azóta mindig tövig levágom a körmeimet és nincs ilyen gond, azóta még nem karmoltam meg vele senkit, a saját gyermekemet sem, igaz nem is erőszakosan bántam a gyermekekkel, talán ezért nem is kellett hozzájuk különösebb erőfeszítés.

A gyermekek megérzik ki szereti őket és ki az aki bántja őket és közben még idegbeteg is!

Szóval nem kell védeni az egészségügyiseket, nagyon kevés a kivétel, mert azok általában pár éven belül pályaelhagyók lesznek, a többieknek pedig jó nyugdíjas szakmának, hisz valakiken ki tudják tölteni az agresszivitásukat, vagy ha épp bal lábbal kelnek!

2011. aug. 25. 11:13
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

pedig elhihetitek, hogy hiányzik a füléből egy darab. Na majd ha találkozom vele akkor lefényképezem és feltöltöm.

Nem csúnya látvány, csak felháborító, hogy nem figyelnek oda a kis inkubátoros babákra.

És a gyereknek lesznek még ez miatt álmatlan éjszakái, mert csúfolni fogják majd az oviban meg iskolában a társai

2011. aug. 25. 11:15
 15/29 anonim ***** válasza:

11.13-as vagyok.

Én ugyanoda már nem vissza viszem még egyszer a gyermekemet, ahol egyszer már így bántak vele, ezt a gyermekorvosnak is megmondtam.

Bár egyre fogynak a helyek, amik még számításba jönnek, de hátha egyszer megtaláljuk az ideális orvost, ápolónőt, kórházat.

Nem adom fel, sajnos nem tehetem meg, mert valószínű súlyos beteg a kisfiam, de a Heim Pál lenne az utolsó hely ahova vinném, ott biztos a szemébe mondanák, ha nagyobb lesz, hogy kár volt megszületni, mert úgysem él 15 évnél tovább-hallottam ilyen esetről az adott kórházról (ugyanaz volt a gyermek baja, mint, amire a kisfiamnak is nagy esélye van).

Mi jövő héten az I-es gyermekklinikán próbálkozunk, semmi jóra nem számítok, de talán ha tömjük a zsebeket akkor számíthatunk egy kis emberségbe, hisz így is van elég, amin idegeskednünk kell-majd elválik mi lesz!

2011. aug. 25. 11:22
 16/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Sajnálom, h beteg a gyermeked! Megkérdezhetem, h mi a baja? Muszáj vagyok odavinni, mert a szemklinikán már! nincs időpont idénre. Annyira fáj a szivem, h ezt csinálták! Nem értem, hogy ha ilyen, akkor minek foglalkozik gyerekekkel!
2011. aug. 25. 11:38
 17/29 anonim ***** válasza:
50%

A gyereket zavarja?fáj neki?ha nem,akkor miért puffogsz?előfordul ilyesmi teljesen szakszerű eljárásnál is...Elhiszem,hogy félted,meg a kicsikéd meg minden,de én is akármennyire vigyázok rövid körmökkel megkarmoltam már a kislányomat,és én az anyja vagyok,akinek ő a legfontosabb...

Egyébként erre egy háziorvos mondta meg a tutit,hosszú várakozás után apuka elkezdett pattogni,hogy ez felháborító,és a gyerek,stbstb...Doki megkérdezte,hogy a gyerek ideges vagy apuka...Persze a gyerek tök jól elvolt...

2011. aug. 25. 11:54
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagy eséllyel mucoviscidosis, bár ne így legyen, de sajnos vannak erre utaló tünetei.

Mindig szeretek a legrosszabbra felkészülni, ha mégsem az, akkor nagyon boldogok leszünk, ennél majdnem minden csak jobb lehet.

Talán végre kivizsgálják normálisan és választ kapunk.

(A többi helyen kinevettek és azt hitték Münchausen-szindrómám van-aki direkt beteggé teszi a gyerekét és orvosokhoz járkál, hogy kezeltesse, szóval nem volt egyszerű, de most egy ismerős által ajánlott orvos megbeszélte a klinikás barátnőjével a kivizsgálást, talán jó kezekbe kerültünk végre.

Amúgy a dokinő a telefonos megbeszélés alapján is rögtön anyagcsere betegségre tippelt sajnos, és a családban is volt 2 váratlan korai haláleset valami tüdőbetegséggel összefüggésben.)

Ez akkor megváltoztathatatlan, de legalább el tudunk indulni a kezelés, életminőség javítás rögös útján.

Sajnálom, hogy oda kell visszamennetek, de a talán legközelebb már jobb hangulatuk lesz, és nem lesznek olyan erőszakosak, vagy tényleg neked kéne lefognod a babád.

(Bár szerintem nem fogják megengedni, engem még a vérvételre sem akartak beengedni, azért is veszekednem kellett, hogy ott lehessek a fiam mellett, nem hogy lefogjam, pedig akkor, ha én lettem volna mellette, meg is nyugodott volna egy kicsit, de ez sajnos senkit nem érdekelt!)

2011. aug. 25. 11:57
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

Nem hiszem, hogy az összes esetben az összes említett intézményben mázlink lett volna. Kaki az egészségügy ez tény, de nem hiszem, hogy minden egyes eü-s dolgozó az ördöggel egyenértékű.

Amikor a Heim Pál Toxikológián a gyerekem gyomrát mosták ki, kiküldtek, megkérdeztem, hogy miért. Ők erre azt válaszolták, hogy azért, mert cseppet sem lesz kellemes a gyomormosás és ha hozzátartozó fogja le, akkor lehet, hogy egy picit nyugodtabban viseli a tortúrát, de az biztos, hogy a bizalma megrendül. Az életkora és az értelmi szintjétől függően az is lehet, hogy úgy raktározza el az emlékébe az eseményt, hogy mi okoztunk neki fájdalmat. Egy fokkal jobb csak az a verzió, hogy a szülő végignézi, hogy fájdalmat okoznak neki, de nem segít.

2011. aug. 25. 12:08
 20/29 anonim ***** válasza:
38%

megkérdezhetem hogy viselte a babád az átmosást?

az enyém is 3hós és szerintem mi sem ússzuk meg a dolgot.

meddig tartott? fájdalmas?

2011. aug. 25. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!