Felháborító! Ez hogy történhet meg?
4. vagyok.
Nem kell félni, én ott is elmondtam a véleményemet az adott szituációban, panaszt is tettem az adott dolgozó ellen (ha épp magán helyen tapasztaltam ilyet-mert ott is volt szerencsénk az ilyen bánásmódhoz, Tb-s helyen nincs értelme, ott úgysem történik semmi, ott csak elmagyarázom, hogy mi a véleményem róluk és munkájukról!) ami nem egyszer-nem kétszer fordult elő.
Lehet csak mi fogtuk ki az ilyen dolgozókat, de az kicsit fura lenne, ha a többség nem ilyen, mi pedig mindig beléjük futunk!
Nekem mindig rövidek voltak a körmeim, csak egyszer fordult elő, mikor még tanultam a szakmát, hogy picit hosszabb volt a körmöm- ekkor véletlenül megsértettem egy pici újszülött bőrét-azóta mindig tövig levágom a körmeimet és nincs ilyen gond, azóta még nem karmoltam meg vele senkit, a saját gyermekemet sem, igaz nem is erőszakosan bántam a gyermekekkel, talán ezért nem is kellett hozzájuk különösebb erőfeszítés.
A gyermekek megérzik ki szereti őket és ki az aki bántja őket és közben még idegbeteg is!
Szóval nem kell védeni az egészségügyiseket, nagyon kevés a kivétel, mert azok általában pár éven belül pályaelhagyók lesznek, a többieknek pedig jó nyugdíjas szakmának, hisz valakiken ki tudják tölteni az agresszivitásukat, vagy ha épp bal lábbal kelnek!
pedig elhihetitek, hogy hiányzik a füléből egy darab. Na majd ha találkozom vele akkor lefényképezem és feltöltöm.
Nem csúnya látvány, csak felháborító, hogy nem figyelnek oda a kis inkubátoros babákra.
És a gyereknek lesznek még ez miatt álmatlan éjszakái, mert csúfolni fogják majd az oviban meg iskolában a társai
11.13-as vagyok.
Én ugyanoda már nem vissza viszem még egyszer a gyermekemet, ahol egyszer már így bántak vele, ezt a gyermekorvosnak is megmondtam.
Bár egyre fogynak a helyek, amik még számításba jönnek, de hátha egyszer megtaláljuk az ideális orvost, ápolónőt, kórházat.
Nem adom fel, sajnos nem tehetem meg, mert valószínű súlyos beteg a kisfiam, de a Heim Pál lenne az utolsó hely ahova vinném, ott biztos a szemébe mondanák, ha nagyobb lesz, hogy kár volt megszületni, mert úgysem él 15 évnél tovább-hallottam ilyen esetről az adott kórházról (ugyanaz volt a gyermek baja, mint, amire a kisfiamnak is nagy esélye van).
Mi jövő héten az I-es gyermekklinikán próbálkozunk, semmi jóra nem számítok, de talán ha tömjük a zsebeket akkor számíthatunk egy kis emberségbe, hisz így is van elég, amin idegeskednünk kell-majd elválik mi lesz!
A gyereket zavarja?fáj neki?ha nem,akkor miért puffogsz?előfordul ilyesmi teljesen szakszerű eljárásnál is...Elhiszem,hogy félted,meg a kicsikéd meg minden,de én is akármennyire vigyázok rövid körmökkel megkarmoltam már a kislányomat,és én az anyja vagyok,akinek ő a legfontosabb...
Egyébként erre egy háziorvos mondta meg a tutit,hosszú várakozás után apuka elkezdett pattogni,hogy ez felháborító,és a gyerek,stbstb...Doki megkérdezte,hogy a gyerek ideges vagy apuka...Persze a gyerek tök jól elvolt...
Nagy eséllyel mucoviscidosis, bár ne így legyen, de sajnos vannak erre utaló tünetei.
Mindig szeretek a legrosszabbra felkészülni, ha mégsem az, akkor nagyon boldogok leszünk, ennél majdnem minden csak jobb lehet.
Talán végre kivizsgálják normálisan és választ kapunk.
(A többi helyen kinevettek és azt hitték Münchausen-szindrómám van-aki direkt beteggé teszi a gyerekét és orvosokhoz járkál, hogy kezeltesse, szóval nem volt egyszerű, de most egy ismerős által ajánlott orvos megbeszélte a klinikás barátnőjével a kivizsgálást, talán jó kezekbe kerültünk végre.
Amúgy a dokinő a telefonos megbeszélés alapján is rögtön anyagcsere betegségre tippelt sajnos, és a családban is volt 2 váratlan korai haláleset valami tüdőbetegséggel összefüggésben.)
Ez akkor megváltoztathatatlan, de legalább el tudunk indulni a kezelés, életminőség javítás rögös útján.
Sajnálom, hogy oda kell visszamennetek, de a talán legközelebb már jobb hangulatuk lesz, és nem lesznek olyan erőszakosak, vagy tényleg neked kéne lefognod a babád.
(Bár szerintem nem fogják megengedni, engem még a vérvételre sem akartak beengedni, azért is veszekednem kellett, hogy ott lehessek a fiam mellett, nem hogy lefogjam, pedig akkor, ha én lettem volna mellette, meg is nyugodott volna egy kicsit, de ez sajnos senkit nem érdekelt!)
Nem hiszem, hogy az összes esetben az összes említett intézményben mázlink lett volna. Kaki az egészségügy ez tény, de nem hiszem, hogy minden egyes eü-s dolgozó az ördöggel egyenértékű.
Amikor a Heim Pál Toxikológián a gyerekem gyomrát mosták ki, kiküldtek, megkérdeztem, hogy miért. Ők erre azt válaszolták, hogy azért, mert cseppet sem lesz kellemes a gyomormosás és ha hozzátartozó fogja le, akkor lehet, hogy egy picit nyugodtabban viseli a tortúrát, de az biztos, hogy a bizalma megrendül. Az életkora és az értelmi szintjétől függően az is lehet, hogy úgy raktározza el az emlékébe az eseményt, hogy mi okoztunk neki fájdalmat. Egy fokkal jobb csak az a verzió, hogy a szülő végignézi, hogy fájdalmat okoznak neki, de nem segít.
megkérdezhetem hogy viselte a babád az átmosást?
az enyém is 3hós és szerintem mi sem ússzuk meg a dolgot.
meddig tartott? fájdalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!