Hogyan történhet ilyen egyáltalán? Felháborító!
A kérdés tárgya egy másik kérdés, kiemelném, nem az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__1..
Milyen jogon veszi el BÁRKI a rokkant nyugdíjat a kérdés feltevőjétől? Hogy jön ahhoz a sok érzéketlen, tanulatlan barom f*szkalap, hogy elvegyék ettől az embertől a megélhetését???
Édesanyám miatt érintett vagyok a témában, úgyhogy egy kis további infó:
MINDENKINEK, akinek jár a rokkant nyugdíj, adott időnként meg kell jelennie a bizottság előtt, hogy megkapja-e még a nyugdíjat, avagy sem!!! Igen, a mindenki-ben benne vannak azok, akiknek hiányzik egy vagy több végtagjuk, azok, akik irreverzibilisen leépültek, azok, akinek bizonyítottan gyógyíthatatlan betegségük van. Mit várnak?! Hogy útközben "sunyiban" visszanövesztettek egy-egy végtagot?
Mit lehetne ez ellen tenni?
Elnézést, hogy más kérdését linkeltem, de ez az ügy minden eddiginél jobban felháborít
Hol a 2/3 kezeket fel?!
Egyébként akármennyire fáj ez a lépés jogos lenne ha megfelelőek lettek volna az előintézkedések.
Most 10 vagy akár 100 ezrek veszítik el azt a párt 10 ezer forintjukat ami lehet,hogy eddig elválasztotta őket az éhenhalástól.Én nem azt mondom,hogy tartsunk el sok semmirekellőt ingyen,de ez embertelen volt.
Először mindenkinek munkát kellett volna biztosítani aztán aki erre az összegre nem jogosult, visszavenni tőle és munkába állítani.
Ez várható volt! A Fidesz bejelentette,hogy 150.000. rokkant nyugdíjast vissza kell vezetni a munka világába.
A Rákosi-rendszer előírta az orvosoknak,hogy hány embert és mennyi időre vehetnek táppénzre! Ők is "harcoltak" a táppénzcsalók ellen,mint most a Fidesz.
Valószínű,hogy a mai Bizottságok is így működnek. Természetes,hogy nem azokat hívják be felülvizsgálatra,akik lefizették a Bizottságot,hanem azokat,akik valóban betegek és nincs pénzük jattolni.
Nem ez a fiatalember az egyetlen,aki elveszti a rokkantnyugdíját.
Akkor megint marad az, hogy aki "üzleti megfontolásból" rokkant, az maradhat, de az, akinek ez szinte az egyetlen esélye arra, hogy ne üres gyomorral feküdjön le esténként, az mehet?
Hányni tudnék.... gratulálok, 2/3...
"hogyan tovább?"
szerez egy jó ügyvédet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!