Mikor vittétek először a babótokat egy kis igazításra fodrászhoz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 09:43
1/7 anonim válasza:
Én nagyon sokára,mert másfél éves koráig nem volt haja.Szegényke olyan "kugli" volt...:-)
2/7 A kérdező kommentje:
Mi 11 hósak vagyunk, és középen egy csíkban olyan csúnya nagy a haja, máshol kikopott. Kicsit rálóg a fülére is.
2009. ápr. 17. 09:48
3/7 anonim válasza:
Ha gondolod,igazittasd meg neki.Egy kicsit megformázzák a frizkóját,és nagyon csini lesz!
4/7 anonim válasza:
A fiamat fél évesen, a lányomat 7 hónaposan vittem. Mindketten hatalmas hajjal születtek, ami nem is hullott ki, így muszáj volt ilyen hamar vágatni, mert már nem láttak miatta. A lányom így is 3 hónapos korától "pálmafa-copfot" viselt a feje tetején :)))
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
2009. ápr. 17. 10:16
6/7 anonim válasza:
szia! épp tegnap!
6 hónapos a fiam és elöl a haja az orra hegyéig ért, hiába igazgattam oldalra, csak-csak beleért a szemébe.
így muszáj volt meglátogatni a fodrászt (én nem mertem nekiállni, meg amúgy se akartam bilifrizkót, mint anno anyu nekem csinált :)
nagyon csinos lett!
7/7 anonim válasza:
20 hónapos fiamnak mostanáig én vágom a haját. Este állok neki, a kádba fürdetéskor, akkor hagyja.Havonta vágom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!