Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kutyás anyukák! Mik a jelei...

Kutyás anyukák! Mik a jelei ha a kutyus már "befogadta" ill. ha nem fogadta el a babát?

Figyelt kérdés
Féléves a babánk, ezért még nem volt a kutyus közvetlen közelében, de nemsokára mászni, menni fog, ez elég új helyzet lesz az eddigihez képest. Nyalást már adott a buksijára, meg a kezét is meg akarta nyalni dehát nem engedhettük. Nem az a kimondottan "jólnevelt" kutya, de akit megismer azzal mindig barátságos.
2009. ápr. 16. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátságos akkor ne aggódj. Szerintem már befogadta. HA már nagyologatta akkor nincs gáz. Ha morog, ugat rá akkor gáz van. Legyenek minnél többet együtt felügyelettel, és meg fogja szokni. A babát meg szerintem ne féltsd, mert ha be van oltva, férgtelenítve, és fürdeted bajt nem okozhat. At én kutyám meg a kisfiam imádják egymást, igaz már a kutya tudja hogy menekülnie kell. :-)
2009. ápr. 16. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szobacirkáló?:) hát tudnak féltékenyek lenni... Néha még azt sem engedte a vakarcsom, hogy a páromhoz bujjak, rögtön közénk furta a fejét. A babával viszont meglepően normális. Most hathós ő is, én elkezdtem a közös játékot. Próbál a habtapin kuszni a kutya felé, mkor eléri és belemarkol, röhög, sikit, olyan boldog. A kutya tűri , egy darabig, aztán odébb fekszik, hogy a bébi ne érje el:) multkor egy pillanatra nem figyeltem, babám tartotta a kutyának a tenyerét, az meg nyalogatta:) jajj:) mentünk gyorsan kezetmosni:) szóval játszatok együtt, jó móka:)
2009. ápr. 16. 22:23
 3/5 A kérdező kommentje:
De ugye nem szükséges ilyen korán összeengedni őket? Mert mi még várnánk vele, legalább amíg járni tud. Meg hogy erősödjön az immunrendszere, annak ellenére hogy fürdetve, féregtelenítve van a kutya.
2009. ápr. 17. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem árt mostmár egyiknek sem, ha közelebbről ismerkednek. A baba is jobb ha elkezdi tanulni, hogyan nyulunk finoman a kisállathoz, mert elég brutálok tudnak lenni a kutyusokkal, tépik, rúgják, na én ezért kezdtem el a közös játékot, hogy a kutya is szokja a durvább mozdulatokat, a baba pedig tanulja a finoman simogatást tépés helyett. Inkabb igy gyakoroljanak velem együtt, mint mikor már maga is odamehet a kutyáhiz jól megtépni, és a végén harapás lesz belőle.
2009. ápr. 17. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A kutyánk és fiam teljesen össze voltak nőve nőve.

A mai napig megy a gyerek utána kutya, ha pl. fürdik a Dunában a kutya vagy ott van mellete, vagy állandóan azt nézi, hogy hol a fiam.

Pont múltkor nézegettem a babakori képit és 9 hónapos korában a kutya bent feküdt a konyhában (egyébként kertben van, 50 kilós "kiskutyus") és a gyerek meg nyúzta a kutyát.

A mai napig azt csinál a kutyával amit akar, pedig afiam már elmúlt 9 éve, a kutya ameg 11 lesz.

Ha az 1 hónapos lányom nagyobb lesz, gondolom ő sem fogja kímélni.

2009. ápr. 17. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!