Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen fárasztja le...

Mennyi idősen fárasztja le anyucit leginkább a baba?

Figyelt kérdés
Csak hogy tudjam mire számítsak :) Most féléves a kislányom, de még nem mondhatom hogy kimerültem, gondolom lesz ez még így se :)
2009. ápr. 16. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki:)Abszolút babája válogatja....h ki mikor fárasztja le anyucit:)Nálunk már újszülött kora óta elkezdődött,néha könnyebb néha nehezebb!Kislányom 7 hós,de már mászik,feláll és oldalazgat,egy igazi örökmozgó,úgyh fáradok...jahh és fogzás is megy most,jahhh és még sajna beteg is:(:(
2009. ápr. 16. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kisfiam 13 hós.

Kb. egy hónapja mondom azt, hogy sok:) Nem testileg fáraszt le,mert szívesen sétálgatok vele, játszadozok az udvaron, babakocsizunk...

Hanem lelkileg fáraszt. Nagyon akaratos lett, hisztis! Az őrületbe kerget néha, olykor nagyon nehezen tudom magam türtőztetni. Mindig olyant akar csinálni, amit ugye nem szabad, és ilyenkor jön a hiszti, rapli, püföli a földet és ordít. Sajna nem lehet vele mit kezdeni. Kell jónéhány perc, hogy megnyugodjon, de addig maga az ördög:)

Szóval, én lelkileg, szellemileg vagyok fáradt.

2009. ápr. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!