Miért fáj kínzó fájdalommal a gerincem szülés óta?
Szia!
Én 4 hónapja szültem, nálam is császár volt. Azóta éjszakánként megfájdul a derekam, de annyira, hogy mozdulni sem bírok, aztán a farokcsontomnál beállt az ideg, és nem hogy lábraállni, de bizony néha még a gyereket sem bírom fogni emiatt...sorolhatnám még...
Én sem voltam ilyen "béna" azelőtt, nagyon remélem, hogy hamarosan a régi én leszek.
Az eda későbbi mellékhatása a kínzó tarkó és fejfájás (agyvíz miatt). nem tudom Nálad mi lehet, de remélem hamar rendbe jössz Te is.
Szerintem is lehet benne valami, hogy az EDA miatt fáj!
Nekem is nagyon sokszor fáj a gerincem. Csak éjszakánként jön elő, de van, hogy annyira, hogy felébredek rá és nem tudok a fájdalomtól visszaaludni. És pont onnan kezd kisugározni a fájdalom, ahova az EDA-t adták. Viszont nem minden éjjel fáj szerencsére, csak időnként. Én már több, mint 1 éve szültem, úgyhogy már nagyon várom, mikor múlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!