Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért fáj kínzó fájdalommal a...

Miért fáj kínzó fájdalommal a gerincem szülés óta?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ide tartozik a kérdés de szülés óta gyötör ez a dolog és már nem tudom meddig birom tovább. Kb másfél hónapja kezdődőt el, éjszakánkét retenetesen fáj a gerincem de oly annyira hogy mozdul sem tudok, a páromat szoktam fel kellteni hogy segítsen. De ha felállok pár perc és elmulik és rendesen tudok mozogni. Biztos hogy nem az ágy miatt van mert soha nem volt ilyen és már jo pár éve ebben az ágyban alszom. A szülés miatt van, császáros voltam. Az eda miatt lehetett
2009. ápr. 15. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 4 hónapja szültem, nálam is császár volt. Azóta éjszakánként megfájdul a derekam, de annyira, hogy mozdulni sem bírok, aztán a farokcsontomnál beállt az ideg, és nem hogy lábraállni, de bizony néha még a gyereket sem bírom fogni emiatt...sorolhatnám még...

Én sem voltam ilyen "béna" azelőtt, nagyon remélem, hogy hamarosan a régi én leszek.

Az eda későbbi mellékhatása a kínzó tarkó és fejfájás (agyvíz miatt). nem tudom Nálad mi lehet, de remélem hamar rendbe jössz Te is.

2009. ápr. 15. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is lehet benne valami, hogy az EDA miatt fáj!

Nekem is nagyon sokszor fáj a gerincem. Csak éjszakánként jön elő, de van, hogy annyira, hogy felébredek rá és nem tudok a fájdalomtól visszaaludni. És pont onnan kezd kisugározni a fájdalom, ahova az EDA-t adták. Viszont nem minden éjjel fáj szerencsére, csak időnként. Én már több, mint 1 éve szültem, úgyhogy már nagyon várom, mikor múlik el.

2009. ápr. 15. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem is az eda helyétől sugárzik ki az egész gerincemre, szerintem én erőt veszek magamon és elmegyek a dokihoz mert sajnos a fáratságom már oly mértékű hogy egész napos idegeskedés van rajtam amit a páromon tőltők le és a picihez sincs néha türelmem. ezen változtatni kell... köszi a válaszokat jobbulást mindenkinek
2009. ápr. 15. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!