Kisunokám ma 6 napos, jelenleg is az intenziv osztályon van, szondával táplálják. Születésekor nagy valószinűséggel oxigénhiány lépett fel nála. Van remény arra, hogy nem lesz maradandó károsodása?
Figyelt kérdés
Nem sir a kisbaba,hiányoznak az újszülőtt funkciók.2008. márc. 6. 14:29
1/4 anonim válasza:
:( sajnálom. Miért nem kérdezed meg az orvost? Vagy mit mond? Sztem elöfodulhat h károsodott a pici agya..:(
2/4 anonim válasza:
Szia.Nagyon sajnálom. Az attól is függ hogy mennyi ideig volt oxigénhiányos. Amit le írtál abból azt következtetem hogy sokáig.Az viszont nagy baj, de ez is később fog kiderülni.Az én páromnak a kislánya sajnos ugyan ebbe a cipőbe van.A kislány 9 éves, nem beszél, és a fejlődése sem megfelelő.Kb 4 éves gyereknek felel meg.De mindent megért, csak hát sajnos nem beszél tisztán.Remélem ti sikeresebbek lesznek.Én nagyon szóritok, mert én jól tudom milyen helyzet ez.33hetes kismama
3/4 anonim válasza:
mindenképp beszélj az orvosával. Ennyire pici korban elég jól regenerálódik az idegrendszer. De sajnos nyoma valószínűleg marad majd.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ha a szonda mindig bent van,akkor azért nem sír,mert nyomja a hangszálat.Nem írtad,hogy szorul-e lélegeztetésre.Egy koponya MRI mindent elárul az orvosoknak.Nem írtad,hogy koraszülött-e!Sajna erről a témáról sokat tudok,de ide nem szeretném leírni.Kérdezni kell a dokit,mert maguktól semmit nem mondanak.Véleményem szerint a Debreceni Klinikán van a legjobb gyermek idegsebészet.Ha van kedved írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!