Amelyik gyerek kúszik, az nagy valószínűséggel fog négykézlábazni? Mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 10:20
1/6 anonim válasza:
a fiam kúszott is és mászott is.Én csak kúsztam,nem másztam,és a férjem is.Keresztfiam nem kúszott,csak mászott.Nagyon változó
2/6 anonim válasza:
Rokon gyerekek kúsztak, de nem másztak. Kúszás után a járás jött nekik, persze nem egyből, hanem a kúszás után hónapokkal.
Fiam kúszott is mászott is.
Szóval nem tudom van-e összefüggés.
3/6 anonim válasza:
Az én kisfiam nagyon sokáig kúszott én azt hittem,hogy ő mászni már nem is fog.
De aztán egyszer csak elkezdett mászni :)!
Nem biztos,hogy kimarad a mászás csak lehet kicsit később fog :D
4/6 anonim válasza:
Kuszas utan a lanyom is felallt, nem maszott. Koran kezdett jarni.
5/6 anonim válasza:
A lányomnál kúszás is, mászás is volt.
6/6 anonim válasza:
A nagyfiam nem kúszott, csak mászott, majd 10 hónapos korától stabilan járt.
A kicsi 7,5 hósan kezdett kúszni, 10 hónaposan mászni. Most 15 hós múlt és hiába tud már 2 hónapja járni, inkább mászik :))))
Barátnőm fia sokáig csak kúszott, majd 14 hónaposan kezdett el járni, tehát nála a mászás teljesen kimaradt.
Szóval ez változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!