Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalat? A 3. gyerek...

Mi a tapasztalat? A 3. gyerek előbb érkezik?

Figyelt kérdés
A fiam egy héttel korábban jött, lányom pontosan, most megint fiút várok. Május 10-re vagyok kiírva. De pár napja valahogy semmi nem jó. Nehezen alszok, nehezen megy a mozgás,lépcsőzés nem vagyok olyan fitt, mint az első kettővel. Valahogy úgy húz a hasam. A baba is sokat mocorog. Mondjuk azért most még nem szülnék, de húsvét körül jó lenne.
2011. ápr. 6. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenkinél más,nekem a harmadik a kiírt napra pontosan érkezett,de egyébként már én is úgy voltam mint te,nagyon nehezen bírtam,szinte végig.
2011. ápr. 6. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem.

Első fiam 40+5 napra,beindult magától.

Lányom 40+1 napra,szintén beindult magától.

Kisfiam 40+2 napra ,inditott szülés volt.

Ahogy irtad nekem is a 3-ik terhesség volt a legnehezebb,főleg a vége.Rettenetesen fájt mindenem,óriási hasam volt,kisfiam állandoan estefelé kezdett rúgdosni,ami olyan éjfélig tartott.

Én is nagyon vártam már a végét.

De csak nem akart kibújni időben,ezért meginditották.Ráadásul ő volt a legnagyobb ,4100 gramm és 58 cm.

Kitartás,már nincs sok hátra.

2011. ápr. 6. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
csak a harmadikat hordtam túl.
2011. ápr. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!