Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek, gondoltok róla?...

Mit tennétek, gondoltok róla? Megijedtem és mentettem be a gyerekeimet.

Figyelt kérdés

A szomszédomban lakik egy nálam 2 évvel fiatalabb srác (28). Eddig nem beszélgettem vele, gyerek korában nem volt vele gond, egy suliba jártunk, alsóban sokat játszottunk együtt.

Hát tegnap bejött az udvarra, mikor hazaértem a 3 gyerekkel a sétából (3 éves és 1 éves ikrek)és mondta hogy pár hete mentem el előttük és mondtam hogy ő kijött. Kérdezni nem kérdezett semmit, de gondoltam azt akarja tudni hogy miért mondtam. Hozzá tette hogy ugatott a kutyájuk. Ja mondom, akkor biztosan csak azért mondtam, mert a kislány kérdezte hogy miért ugat a kutya, és mondtam hogy azért mert kijött a gazdája (tényleg csak akkor ugat, ha kint van valaki náluk). Hát ezt kb 10x kellett elmesélni neki, akkor elindult hogy hazamegy, aztán visszajött és még vagy 10x elmeséltem hogy nem akartam semmit. Aztán mikor már azt hittem elmegy, megkérdezte hogy akkor ugye nem mondtam olyan hogy meghalt? Mondom Ki? Erre nem válaszolt, csak még 30x (nem túlzok, gyerekek meg kezdtek nyüglődni)megkérdezte ugyanazt, hogy akkor nem mondtál olyat hogy meghalt? Itt kezdtem berezelni kicsit, aztán megint elköszönt, de visszalépett, hogy bocsánat, de az előbb belebeszélt és nem tudja mit válaszoltam, akkor nem mondtam olyat hogy meghalt, ugye? Hát nem mondtam-mondtam én megint vagy 5-6x. Aztán végre elment.

Én meg gyorsan bevittem a kicsiket, és bezártam az ajtót.

2011. aug. 20. 12:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kezeletlen elmebeteg! Ők viselkednek így.
2011. aug. 22. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is kerüld! Főleg a gyerekek miatt! És a kerítés ajtót is zárd, ha azt mondod, bement az udvarra! És szerintem mond el ezt több embernek, hátha tudnak valamit róla! Azért majd írd le, ha van valami, amit megtudsz, vagy netán újra "jelentkezik"! És vigyázz magatokra!
2011. aug. 22. 23:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Azóta találkoztatok vele?
2011. aug. 23. 13:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk vele azóta, de az nem ritka hogy napokig a nagymamájánál van egy másik faluban. Remélem el tudom kerülni. Ha valamit még megtudok róla, leírom. Azon gondolkodtam, hogy szólni kéne az anyjának, de hát nem hiszem hogy ő nem vette volna észre rajta. Akkor meg minek szóljak? Úgysem történne semmi, max megsértődnének, és lehet olaj lenne a tűzre.
2011. aug. 23. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyjának ne szólj! kerüld, és kérdezősködj róla, biztos lesznek olyanok, akik tudnak róla valamit!
2011. aug. 24. 00:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Jó régi kérdés, de azért leírom:

idén nyáron láttam ismét a srácot, a szembe szomszédunk előtt állt, vagyis inkább totyogott egy helyben, és közben motyogott valamit. Először meg sem ismertem, tiszta torzomborz feje volt neki. Ahova nézett, arra semmi nem volt, mikor a kutyák elkezdték ugatni eljött, de aztán még kétszer visszament és sokáig topogott és bámulta a semmit.

Aztán most pár napja tudtam meg: börtönben van állítólag kábítószer ügy miatt. Azt hiszem, már két éve is az lehetett a gond vele ezek szerint....

2013. okt. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!