Nemsokára 21 hós lesz a kisfiam. Tejital éjjel?
Aztapaszta!!! Neked egy kiskacsád van! :))) Én örülök, ha össze-vissza fél liter elfogy! Mondjuk a fiam meg a másik véglet. Nem szeret inni (de legalább nem lesz alkoholista ha megnő. :) remélem!).
Ne haragudj, h nem nagyon tudok többet segíteni! De engem ez méginkább abban erősít meg, h ez megszokás. És lehet, h már az egy órás vacsimaraton is kívántatja vele a folyadékot.
Nem tudom h zajlik az estétek, de én úgy csinálnám, h fürdés előtt száraz vacsi (laktatóbb, amiket mi is eszünk), annyit adni neki, amennyi jól esik, majd fürdés után kakaó-tej (ilyesmi), akár kenyérrel vagy vmi gabonapehellyel, aztán fekvés. Mi szinte mindig így eszünk, csak a fürcsi előtti nálunk pár falat, mert ő csak kunyerál olyankor, a fürcsi utáni meg olyan 2,5dl kakaó, amibe kenyér van, így laktatóbb.
Az éjszakával kapcsolatban én még mindig azt mondom, h nem kellene neki adni semmit. Tuti azért ébred, mert hozzászokott. Ennyi folyadékra kinek van szüksége? Mármint arányaiban mérve. Felnőtt létemre kevesebbet iszok! (Tudom, többet kellene, de egyszerűen nem jut eszembe, mert nem kívánom. Én is a másik véglet vagyok.) Lehet, h a teát kellene hanyagolni? Mert ugye az édes itatja magát (már ha édes egy kicsit is). Tudom, h irtó nehéz megtenni, h ne adj neki éjjel, de ha nem akarsz keli, szerintem nincs más megoldás. Magyarázd el neki, h mi a helyzet, és tarts ki amellett! Nehéz lesz, főleg ha még sírni is fog, de erősnek kell lenned! Valamit valamiért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!