Nemsokára 21 hós lesz a kisfiam. Tejital éjjel?
szia
mi is így vagyunk, 21 hónapos a fiam
bár én megcsinálom este és ha kéri melegítem, addig a hütőben tartom - semmi baja nem lesz
szerintem nem baj:)
szerintem egy módja van, nappal több étel. lehet a vacsi bőséges de akkor az uzsi, ebéd adaog kell növelni. van egy mennyiség amit megeszik a gyereked, ha nappal nem kapja meg, éjjel fogja kérni.
tudsz azzal csalni, hogy a délutáni alváshoz is kap tejitalt. ugye a vacsi lefekvés előtt fél-egy órával van és meleg étel? tészta, hús, sajt, zöldség, stb? utána 3 deci tejital
főzzél változatosan neki vacsorára is, és nyugodtan adhatsz neki 2 fogást, ez így nem éppen tápláló ha minden nap ez a menü. főzzél mondjuk húslevest, lé nélkül add neki, répa, husi, krumpli... aztán mondjuk túrós csusza vagy rakott káposzta, paprikás krumpli nokedlival, rizseshús, stb
ha nem duci a babád, nem kell diétás vacsi neki, és ha tényleg jól bekajált, na adj neki tápit éjjel amíg bírja, simogasd, járkálj vele, énekelj, cumit add oda, kis víz, sok ölelés
Szia. Mi van akkor, ha a bőséges vacsi után fürcsi, majd lefekvés előtt még egy nagy tejital jön (keverj bele pár kiskanállal a legegyszerűbb tejpépből, így sűrűbb és laktatóbb lesz), alvás. Hátha nem kel fel.
Az én fiam 8 hós kora óta tejital+tejpépet eszi, azóta nem kelt fel hajnalban enni, addig kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!