Hasra szoktam tenni a lányom,de hamar elfárad,és akkor visszaforditom.
2009. ápr. 15. 08:53
1/7 anonim válasza:
Az enyém nem szereti, addig hagyom míg elkezd nyűgösködni, ez k. 5 perc, de többször próbálom.
2009. ápr. 15. 08:55
2/7 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam is hamar elfárad és nyöszörögni kezd, nem igazán szeret hason, de egy párszor hasra fordítom egy nap.
2009. ápr. 15. 08:56
3/7 anonim válasza:
az enyém folyton hason volt, úgy is aludt, most öt hós és már jó ideje forog hasra és akár hányszor visszafordítom 2mp és újra hason van. ő ilyen:-) míg kicsi volt én is csak addig hagytam hason míg nem kezdett nyügösködni és vissza is fordítottam nehogy megutálja
2009. ápr. 15. 09:07
4/7 anonim válasza:
Szió!
Az én kincsem is 3 hónapos,ám ő nagyon szeret hason aludni.
Hetekig küzdöttünk a nem alvással, míg egy nap anyukám javaslatára -persze féltettem a csecsemő halál miatt-mégis hasra fordítottam.Na azóta alszik mint a bunda, s most ott tartunk, hogy ha oldalra fordítom addig-addig mocorog, míg hasra nem fordul.Pedig csak 3 hónapos!
Arról nem beszélve, hogy milyen magasra emeli a kis buksiját,ami úgy tudom,hogy ebben a korban már nagyon fontos! Szerintem mindenféleképpen próbálkozz!
2009. ápr. 15. 09:11
5/7 A kérdező kommentje:
Éjjel a mi lányunk is hason alszik/10-11 órát/,de a fejemelgetésnél hamar elfárad napközben.
2009. ápr. 15. 09:13
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom nagyon utál hason lenni, naponta 2-3 alkalommal 5-10 percig bírja, aztán elfárad és nyűgös lesz. A fejemelgetés igen nagy fizikai megterhelés nekik még, én kipróbáltam úgy ahogy ő csinálja, nem egyszerű, 10 perc után az én nyakam is elfáradt.
2009. ápr. 15. 09:58
7/7 anonim válasza:
Szia!Szinte semennyit...:( Nálunk is hasonló a helyzet,nagyon nem szeret a pocakján lenni,ezért nem is erőltetem.Szegényem nyögdécsel nagyokat,egy idő után pedig sírni kezd.
A fejecskéjét stabilan tartja,tehát nem itt a gond...szerintem egyszerűen nem szereti ezt a testhelyzetet.Talán hamarosan hasra fordul és így a maga tempójában ismerkedik a hasalással.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!