5 hónapos babátok ha hason van, a lábai nyújtva vannak, vagy behajlítva kalimpál velük?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 08:24
1/6 anonim válasza:
Van, amikor kinyújtja, és van, amikor hajlítva van.Már a fenekét is nyomja fel, és kalimpál a lábával, mintha kúszni, mászni próbálna.De az én lányom nagyon keveset van hason, mert utálja, és sír.Jobban nyugtalanít a karja, mert nem nyújtja ki teljesen, vagyis nem csinálta meg még a tenyértámaszt.Olyan nehéz eldönteni, hogy ez baj -e..mert lehet, ha szeretne hason lenni, már rég megcsinálta volna.
2/6 anonim válasza:
Az enyém is össze vissza van hogy hajlítja és kúszik,van hogy megfeszíti és csak az égben van kinyújtva. Mondjuk az enyém nagyon sokat van hason nem is szeret hanyat lenni.
3/6 anonim válasza:
Osztom az utolsó válaszát.
Még a levegőben kalimpál. :)
Ha hanyatt van, akkor van többet nyújtva a lába. Peluscserekor szereti szopogatni a lábát.
4,5 hós kislány
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kisfiam a héten 5 hónapos lesz és csak ritkán nyújtja ki a lábát hason.
2011. márc. 21. 10:39
5/6 anonim válasza:
5 hónapos babám szinte mindig hason van,akkor négykézlábra áll és hintázik előre hátra.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok.Akkor nagyon ügyes a babád, mert a négykézláb hintázást hivatalosan 7 hónaposan kell tudni.Ennyit számít, ha egy baba szeret hason lenni.Az enyém háton szeret lenni, mert így szabadabban használhatja a kezét, lábát, jobban lát stb.Viszont az, hogy utálja a hason fekvést, nagyon hátráltatja a fejlődésben.Innen indul a hinta, a kúszás, a mászás stb. Én szerettem volna, ha csípi a hason fekvést..Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!