Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babám jobb kezével...

5 hónapos babám jobb kezével jobban kalimpál mint a ballal! Ez baj lehet?

Figyelt kérdés
Mindkét lábával rendesen rugdos(egyformán), mind két kezét használja a fogáshoz(megfogja a cumisüveget, nyúl a dolgok után), próbál már fordulni is! Lehet hogy már ilyen korán kialakul a jobb illetve balkezessége?
2010. ápr. 14. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták egyformán kell használniuk:-)Kicsit próbáld tornáztatni a bal kezét:-)
2010. ápr. 15. 07:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Kizártnak tartom,hogy ennyi idősen kialakuljon a jobb vagy balkezűség.Náluk ez még nagyon változó dolog.Volt idő mikor a fiam inkább jobb kézzel tett-vett,és van mikor cserél (pedig ő már 1 éves).Általánosságban nagyjából egyformán használják a kezüket.
2010. ápr. 15. 14:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egész nap figyeltem a kezeit, mind a kettőt használja rendesen! De mikor elkezd kalimpálni akkor a ballal nem kalimpál annyira! Ha nem a kezesség miatt, akkor mi miatt csinálhatja ezt?
2010. ápr. 15. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

második vagyok:

Hát lehet,hogy csak rossz szokásból adódóan,de ha mindkettőt használja akkor nagy baj nincs!

2010. ápr. 15. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megnyugtattál! Azért ha megyünk legközelebb a dokihoz, megkérdezem őt is! Köszönöm a választ!
2010. ápr. 16. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!