Hason vagy háton vagy esetleg oldalt alszik a babátok?
Figyelt kérdés
Az én 5hós babán mostanában hason szeret aludni nappal és éjszaka is. Csak félek a bölcsőhaláltól. De ő így szeret aludni, máshogy nem is nagyon akar. Ha háttal teszem le magától megfordul.....2010. dec. 14. 09:44
1/9 anonim válasza:
Az orvosok mai álláspontja az, hogy a hirtelen csecsemőhalál (SIDS) szempontjából a legkisebb rizikó a háton altatott babáknál van. Én mindegyiket így altattam. De egy 5 hónapossal már nem tudsz mit kezdeni, erővel nem tarthatod háton. Ha nagyon tartasz a bölcsőhaláltól, szerezz be egy légzésfigyelő monitort, már 7000Ft-tól lehet a Vaterán használtan venni. Nagyon megbízható, én mindegyik gyerekemnél használtam kb. 15 hós korukig.
2/9 anonim válasza:
A kórházi időszakban hanyatt volt, de én itthon csak hason altatom... Ő így szeret csak aludni
3/9 anonim válasza:
Mindig mindenhol mást hallok és olvasok. Én pont azt hallottam,hogy az a jó ha nem háton alszik. Ugyhogy ezt döntse el valaki. A kisbabám 7 hetes éjszaka mindig oldalt teszem le (a két oldalt váltva), de aludt már hason is. Háton még csak nappal. Akárhogy is kell altatni a légzésfigyelő tényleg nagyon jó ötlet!
4/9 anonim válasza:
az én kicsim már a kórházban is hason volt altatva,azóta is így szeret aludni.
5/9 A kérdező kommentje:
Van légzésfigyelőnk, de azt mondják h az nem ér semmit, ha leáll a légzések akkor nincs mit tenni, állítólag....
2010. dec. 14. 10:19
6/9 anonim válasza:
a mi babánk már fél éves, és a kezdetek óta hason alszik... ha épp háton éri a fáradtság v megfordul, v elkezd nyűglődni, h fordítsam meg...én is, és férjem is hason alszunk :)
7/9 anonim válasza:
Ennyi ostoba embert !! Már bocsi ,de mi az hogy ha leáll a légzése nincs mit tenni ????
Sokszor elég egy inger a picinek és újra vesz levegőt vagy el kell menni tanfolyamra ,de ha az se megy akkor hívod a 104 -et és segítenek ,akár élő egyenesbe elmondják ,hogy mit csinálj !!!A válasz pedig az ,hogy hason altasd légzésfigyelővel ,mert ha a hátán altatod akkor éjjel ha bukik az visszafolyhat !
8/9 anonim válasza:
Az én babám karácsonykor lesz fél éves és csak oldalt szeret aludni:)!
9/9 Brigitta04 válasza:
Szia.
Kisfiam 8-án volt 6 hónapos az elején mindig háton aludt a kis fejét forditotta el oldalra.Napközben néha hasraforditottam észre sem vette(alapba nem szeretett hason lenni).Mióta forgolodik rájött,hogy oldalt is hason is lehet aludni és mostanában igy is alszik el mindig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!