Hol szoktatok 100% pamut zoknit venni a gyermeketeknek?
Szia! Nos, én ajánlottam a tesco mellett az interspárt, mint zoknilelőhelyet, de ma szomorúan konstatáltam, hogy már ott sincs, csak a szokásos nejlonos, színesek, jó drágán.
Lehet, hogy beszélni kellene egy zoknigyártóval, mert komoly piaci rés tátong itt! :)
Sziasztok!
Az imént felhívtam egy zoknikötő céget, és egy nagyon segítőkész hölgy felvilágosított, mi a helyzet. 100% pamut zokni nem létezik, még ha azt is írják rá, van benne egy olyan műszálas réteg, ami a formatartást biztosítja. Mint kiderült, amiket én pl. a férjemnek veszek 100% címén, azok sem azok.
Mondtam a hölgynek, hogy az oldalukon találtam ránézésre olyannak tűnő anyagú zoknikat, amire gondolok: [link] és elmondta, igen, ezek a „legpamutosabbak”.
Ezekből vannak gyerek méretek is, ahogy a linken látszik, de sokféle egyéb szín és méret létezik még náluk. Ők a Corának és Auchannak szoktak szállítani, de lehet náluk magánemberként utánvéttel rendelni zoknikat, érdemes felhívni, és megbeszélni, a kívánt szín és méret van-e.
Nos, én ezt fogom tenni.
(Ja, nem vagyok az emberük, csak nagyon bosszantott már, hogy nem találtam a gyereknek sima, egyszerű, kényelmes zoknit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!