Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakai rosszul alvásnak...

Éjszakai rosszul alvásnak (nem alvásnak) milyen okai lehetnek?

Figyelt kérdés
Nem éhes, tiszta a pelus,nincs melege nem fázik, a foga jön ugyan, de nem hinném,hogy attól ébred meg egy éjszaka 15ször is. Próbáltam vele aludni de az sem működik,tehát akkor gondolom nem anyahiány.
2011. aug. 18. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan biztos, hogy nem a fogai zavarjak. Kisfiam 18 hoanpos es csak 2 esetben ebredt ejszaka. Fogai miatt es natha miatt mert eldugult az orra es zavarta. Pl 16 honaposan amikor a ragofoagi jottek (egyszerre 4) akkor 40 percenkent felsirt 3 napon keresztul. Ahogy kibujtak a fogai mintha kicsereltek volna aludt mint a bunda. Tegnap viszont felsirt 12 ora korul es ejjel 3 ora korul. Ma reggel megneztem az inyet es bizony jonnek a szemfogai (2 is egyszerre). Ugyhogy most par ejszaka biztos orankent fogunk kellni ismet.
2011. aug. 18. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:
De nálunk ez már két hete tart:(:(
2011. aug. 18. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is folyamatos (1 hónapja)...10 hónapos a Drágám, bár nálunk nem ébred meg, rengeteget forgolódik, nyöszörög, néha, még fel is sír...cumi, simi, és egy kicsi tea mindig segít.

Egyébként mi is próbáltuk az együtt alvást, de akkor is ugyanígy volt...

Én már megszokom lassan...

2011. aug. 18. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Huh..lato mas is tanacstalan,nalunk 2 honapja(!!!) megy ez minden aldott ejszaka,nem is tudom hogy birom,nalunk is az van,mint az utolso valaszolonal,kettonk kozott is ezt csinalja,nem tudom mi lehet. :(
2011. aug. 18. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Éjjeli fényt próbáltátok? Van baba, akit az zavar, hogy túl nagy a csönd. Nálunk is az van, hogy 13 hónapos lányunk éjfélig tök jól alszik, utána többször is felébredt, kb akkortól, hogy mi is lefekszünk apával, és csönd van.
2011. szept. 18. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!