Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van-e valami következménye az...

Van-e valami következménye az állandó kézen és hason alvásnak, valamint az éjszakai melltartóviselésnek?

Figyelt kérdés
A mellek szempontjából.
2009. ápr. 18. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
melltartóról tegyél le mert éjszaka felgyűrődik meg miegyéb és elszorítja a vérkeringést a melledben
2009. ápr. 18. 23:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, nem én hordom éjszaka. De hallottam, hogy szoptatós anyuka éjszaka is drótos melltartóban volt, hogy a melle ne legyen majd sokkal rosszabb mint szülés előtt. Viszont állandóan hason alszok, kezeim a melleim közelében vagy alatt vannak.. :S
2009. ápr. 18. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A melltartóra kitérve. Nem egészséges dolog szoptató anyukának, merevítős melltartóban aludnia, de még nappal sem ajánjatos olyat hordania. Én is szoptatok, ezért kénytelen vagyok szoptatós melltartóban aludni is, különben reggelre tiszta tej lenne az egész ágy. Kényelmes 100% pamut melltartót ajánlott szoptatás alatt hordani.

Régebben mindig hason aludtam én is, amíg nem lettem várandós, és a kezeimet, karjaimat rendszeresen magamalágyűrtem, melyek reggelre teljesen elzsibbadtak. Szerintem nem egészséges a kezeken/karokon alvás, olyan ágy kell, amelyben kényelmesen elfér az ember.

2009. ápr. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!