Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó éjszakát tápszernek a...

Jó éjszakát tápszernek a lényege az lenne, hogy jobban telítse a babát, és így elméletileg az éjszakai alvásnak is hosszabbnak kéne lennie?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni a 6.5 hónapos lányomnak ilyen tápszert, van közületek olyan, akinek bevált és tényleg tovább aludt tőle?
2010. márc. 19. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem találsz a világon olyan babát, aki ezzel tovább aludt. :)) sajna a tapasztalatok szerint kb 5 perccel tolja ki az alvásidőt:)
2010. márc. 19. 12:36
 2/8 A kérdező kommentje:
ezért lennék kíváncsi igazából arra, hogy mi értelme van ennek a tápszernek, miért hívják jó éjt tápszernek, ha ugyanolyan mint a többi? reklámfogás...??
2010. márc. 19. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, erre való. Csak az az igazság, hogy ezt nagyobb korban (hat hónaposan) lehet adni, és addigra valószínűleg az éjjeli felkelés már inkább megszokás. Ha ezt megszokta, akkor tök mindegy neki, hogy mivel eteted este. Én ilyen jóéjt papit adtam a fiamnak, azt az üveges Hipp-eset vagy milyet, de attól sem aludt tovább, mint amikor mást kapott.
2010. márc. 19. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Jaja, reklám :) Vagyis lehet, hogy a készítők azt gondolják, hogy ez beválik, de hát nem, viszont el lehet adni.
2010. márc. 19. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én Jó éjszakát tejpépet adtam neki, amire az volt írva, hogy citromfű is van benne, ami nyugtat, ellazít, de semmi változást nem tapasztaltam. Nem is vettem ilyet többet, aztán 8 hós korától elkezdte átaludni az éjszakát. Nem ezen múlik.
2010. márc. 19. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Valamelyiknél olvastam, hogy citromfű van benne, amitől - elvileg - nyugodtabban alszanak a babák.

De az lehet, hogy nem tápszer, hanem tejpép volt.

2010. márc. 19. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Áááá, megelőztél! :-)))
2010. márc. 19. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:

...és mintha rizs lenne az alapja, ami elég laktató. Én is vettem a babámnak, jobban nem aludt tőle, viszont szorulása lett a rizstől.

Szerintem felesleges jó éjt tápszert venni és használni.

2010. márc. 19. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!