Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma elestünk a babámmal, a...

Ma elestünk a babámmal, a kezemben volt, és max egy 20 cmről eshetett ki a kezemből. Voltunk orvosnál. Milyen jelekre figyeljek?

Figyelt kérdés

Egyből felsírt és rövid időn belül megnyugodott,a fejecskéjén van egy kb 10 cm hosszú dudor(olyan mint amikor megkarcolod magad és ott felduzzad kicsit).Voltunk orvosnál,röntgenen-minden rendben volt,de az orvos azt mondta figyeljem és ha valami változik menjünk vissza.Mire figyeljek,mivel kell majd visszamenni?

Azóta nevetgélt,aludt és jól érezte magát.5 és fél hónapos.

Én ijedtem meg nagyon!

2009. ápr. 14. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor leesett a kisfiam az ágyról azt mondta a doki,hogy ha aluszékony, vagy ha hány akkor irány a kórház.
2009. ápr. 14. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jajj te szegény:((

Gondolom akkor kell visszavinni ha bágyadt vagy esetleg hányt.Próbálj megnyugodni,majd gondolok rátok.Puszi

2009. ápr. 14. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
jujj nekem ma esett le az ágyról az 5 hónapos kisfiam...:( nagyon sírt, de 3-4 perc alatt megnyugodott. utána olvastam, hogy ha felsírt az "jó", ha mozognak a kezek-lábak, nem fáj neki a kobakja, ha hozzá érek, nem észlelek változást a viselkedésén és nem hány, akkor nem lesz gond. szóval ha ezek nincsenek, nem lehet baj!!
2009. ápr. 14. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Semmi ilyen baja nincs-igaz most pillanatok alatt elaludt a fürdés és vacsi után,de gondolom kimerült.Nekem is azt mondták,hogy ha felsír,és nem hány akkor megnyugodhatok-de tud ilyent egyáltalán egy anya?!

Ráadásul apa még csak most fogja megtudni,külföldön dolgozik.

2009. ápr. 14. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem pont itthon volt a párom és olyan rossz volt, mert szerintem úgy érzi, hogy figyelmetlen voltam... pedig az ágy legeslegközepére tettem és csak egy pillanat volt!!...hjajj, nagyon megijedtem!! szegénykém!! szóval kicsit rossz, hogy ezt gondolja... remélem, elmúlik majd.

3. válaszoló voltam

2009. ápr. 14. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is külföldön dolgozik,de én nem merem elmondani neki.Épp eléggé lelkifurdalásom van így is,nem kell,hogy még ő is cseszegessen...:-/ A barátnőmnek már 3 éves a fia ,de mai napig felemlegeti a férje,hogy nem figyelt a gyerekre eléggé. (1.voltam )
2009. ápr. 14. 19:16
 7/7 A kérdező kommentje:
szerencsére nekem jól fogadta.mondjuk az ő hanyagsága miatt estünk el.elöl hagyta a gitáros táskáját-úgyhogy nem mert pattogni.csak annyit mondott hogy sűrűbben nézzek rá-de azt így is megteszem.
2009. ápr. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!