Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet "lefárasztani"...

Hogyan lehet "lefárasztani" egy 9-10 hónapos babát, hogy éjszaka jobban aludjon?

Figyelt kérdés

Néha az az érzésem,hogy nem elég fáradt. A délutáni alvásból 3kor kel fel, és utána már nem is alszik, pancsi fél9kor van utána alvás.

Délután játszunk,mondókázunk,kergetőcskézünk(mert mászik már), elmegyünk biciklizni,csavargunk vagy csak az udvaron vagyunk. Mit lehetne még vele játszani???

2011. aug. 17. 14:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Számomra egyre biztosabbá válik, hogy éhes éjszaka. Adj neki több szilárdat (vacsorára is mehet valami finom , könnyű főtt étel, és utána, ahogy írtam már fürdés után egy felturbózott tejpép). De én a reggelit is hiányolom, a szopi már ilyenkor csak innivaló, nem telíti a gyomrot egyáltalán.
2011. aug. 18. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, én is hiányolom a reggelit.Az én fiam most töltötte a 10.hónapot és már vagy 3 hónapja adok neki falatkákat reggelire, vacsorára(főzelék helyett, mert ezt jobban szereti)A tej már tényleg nagyon hamar átmegy rajta, és már nem is annyira tápláló, hogy egész délután csak szopizzon, aztán egyen főzeléket.

Én bevezetnék uzsira mondjuk a 6órai szopi helyett tejpépet gyümivel,zabbal, vagy gyümi kekszel, ahogy az egyik válaszoló írta.Ettől még megkínálhatod cicivel is.

Aztán vacsi, fürdés után szopi, így a napi 5 étkezése megvan, mellette cicizik,szerintem így jobban fog aludni.

Fiam 9 hónaposan 9,55 kg volt, szóval nem volt sokkal nagyobb mint a te babád, viszont 9től végig aludt/alszik reggel 5ig.

Ja és arra is figyelj, hogy nem kell túlpörgetni a délutánt, mert a túl sok inger miatt is aludhat rosszul.

Ha nagyon sűrű napunk van, akkor nálunk is macerásabb az alvás.Csak ami még jólesik nektek.

És én bevezetnék több szilárd étkezést...

egyik korábbi válaszoló

2011. aug. 18. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!