Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet "lefárasztani"...

Hogyan lehet "lefárasztani" egy 9-10 hónapos babát, hogy éjszaka jobban aludjon?

Figyelt kérdés

Néha az az érzésem,hogy nem elég fáradt. A délutáni alvásból 3kor kel fel, és utána már nem is alszik, pancsi fél9kor van utána alvás.

Délután játszunk,mondókázunk,kergetőcskézünk(mert mászik már), elmegyünk biciklizni,csavargunk vagy csak az udvaron vagyunk. Mit lehetne még vele játszani???

2011. aug. 17. 14:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az sem jó, ha túl fáradt, ha túl sok az esemény, mert azt esetleg újra megéli álmában és sokszor felsírhat.

Talán rossz helyen van az ágy, túl világos van, túl nagy a zaj, vagy fordítva: túl sötét van, vagy tele a pocak vagy üres a pocak. Sok oka lehet, hogy nem akar aludni este.

2011. aug. 17. 14:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát én a délutáni alvás után leviszem az udvarba és ott leteszem. Remekül elfoglalja magát, körbemászik mindent, hol a fűben játszik, hol a hosszú betonjárdán rodeózik. Mindig talál valamit, amit megnézeget, nem zavarja az sem, ha nem lát engem. Vacsora, fürdés, utána fél 9 - kor már hulla. Reggel 8-8:30- ig alszik.10 hós
2011. aug. 17. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is kimegyek a babámmal a délutáni alvás után az udvarra. De általában a fürdés előtt egy fél órával kiviszem sétálni. Akkor megnyugszik kicsit. Mert ha fel van pörögve, akkor nagyon nehezen tud elaludni.
2011. aug. 17. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
nem lehet lefárasztani, ha nem alussza át az éjszakát, az alvásproblémának számít (velünk is ez van). Nemsokára elkezdjük az Aludj jól gyermekem- módszert, ha hazajöttünk a nagyszülőktől...
2011. aug. 17. 15:52
 5/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Mi is pontosan ez a módszer?? MÉg nem találkoztam vele:(

2011. aug. 17. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy azért alszik rosszul mert nem elég fáradt?

Szopizik éjjel, vagy ha felkel mit csinálsz vele?Hányszor kel?

Az én fiam 10 hónapos, ha fél3tól nem alszik, akkor 8kor már kidől....

2011. aug. 17. 17:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Éjszaka sokszor megébred,várok egy kicsit nem ugrok rögtön. De általában hajnal 2-5 között legalább 6szor felkel,cumi ringatás,simogatás. Egyszer eszik csak..
2011. aug. 17. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy éhes??Miket eszik nap közben?
2011. aug. 17. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem is gyanús, hogy este nem lakik jól, és éhes éjszaka. nekem ezt a problémát a 22- kor adott tejpép (beleturmixolt müzlivel, gabonapehellyel)megoldotta. Kellettek a lassan felszívódó szénhidrátok, hogy éjszaka ne legyen éhes.Azóta reggel 8-8:30 - kor kel.
2011. aug. 17. 21:29
 10/12 A kérdező kommentje:

8körül kel akkor szopizik

10kor tízórai(gyümölcs joghurttal,vagy túróval,vagy keksz-szel)

Ebéd fél1 körül valamilyen főzelék husival, sajttal vagy tojássárgájával,tészta rizs is megy már neki

Fél4-4 körül szopizik

6 körül szopizik

Fél8 vacsora főzelék vagy tejpép

Fél9fürdés és utána szopizik még.

9 hónapos 9.5 kg jó súlyban lévő kisbaba,több szilárdat kellene már ennie????

2011. aug. 18. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!