Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már tejlázatok?

Volt már tejlázatok?

Figyelt kérdés

Kaptam rá amoxicillin gyógyszert,és javasoltak rá langyos vizes borogatást,két óránként fejem!

Esetleg tudtok-e még adni valami jó tanácsot mit tegyek?

2009. ápr. 14. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom mondani:fejni,fejni,fejni!Semmi mással ne foglalkozz,csak fejjél!Jobbulást!
2009. ápr. 14. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem akarok beleszólni de a borogatástól el is apadhat a tejed!Nekem anno többször is volt tejlázam sőt mikor már pár hónaposak voltak a gyerekek még akkor is előfordult mert annyira sok volt a tejem.Sok sok fejés mindenképpen,maszirozás már amennyire tudod a fájdalomtól.Mást én sem nagyon tudtam tenni,de mondom én nem is borogattam mert attól elapadhat a tejcid.
2009. ápr. 14. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 3x volt az első 6 hétben pedig minden szoptatás után fejtem. Én is úgy tudom hogy borogatni nem lehet, masszírozás és fejés segít. 4 hónapos baba anyukája
2009. ápr. 14. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne nézzetek hülyének, dekelkáposztalevél :)

Azt tegyél a melltartóba és 2-3 nap alatt teljesen rendbehoz és még a tejtermelést se befolyásolja. Barátnőm írországban szült, ott ezt már a kórházban mondták neki. Gyógyszert nem adnak ott rá és ha 38,5 fölött van a lázad öntsd ki a tejet és ne szoptass. A szoptatás előtti közvetlen testhőmérséklet számít

2009. ápr. 14. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt 1x!Az egyik mellem begyulladt,és 3 napig lázas voltam(amúgy soha nem vagyok lázas).Én is antibiotikumot kaptam,és nekem is azt mondta a doki,hogy borogassam langyos vízzel,borogathatod kammillás vízzel is,és persze folyamatosan fejjem.Amit azelőtt is megtettem,mert ráadásul tejleadó voltam.Mást sajnos nem tudok,pár nap és rendbe jössz!

2009. ápr. 14. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok!Nekem majdnem 40 fokos volt a lázam és SZOPTATHATTAM!Nehogy abbahagyd emiatt a szoptatást ahogy az előttem író tanácsolta!(2 orvos is megerősített ebben)
2009. ápr. 14. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
igaza van az elöttem szolonak, nekem is volt tejlázam 39,4 gyel szoptattam, a doki is és a védőnő is azt mondta hogy szoptatás és fejés a legjobb modszer.
2009. ápr. 14. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is volt 2 nap alatt helyrejöttem! Kaptam gyógyszert masziróztam,fejtem! azt mondta még az orvos úgy szoptassak hogy a csomó felül legyen a pici ála úgy a legerősebb! Gyógyulj meg mihamarabb!!!!!!
2009. ápr. 15. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Furi, nekem is volt már, kislányomnál, most kisfiamnál is, de sohasem szedtem rá gyógyszert. Szoptatás, fejés és elmúlik.

Egyébként pedig minden remekül csinálsz, jobbulást! :)

2009. ápr. 16. 16:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a jó tanácsokat és a tapasztalatokat,mára már jobban vagyok,remélem többet már nem jön elő!!

Pusz R.

2009. ápr. 16. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!