5 hós babám egyedül megy a bébikompal, ügyes? Olyan gyorsan löködi magát, elég utolérni.3 hós kora óta forog a hátárol hasára és vissza. Más baba is ilyen ügyes?
Attól ügyes, hogy 3 hónaposan forog. A bébikomp viszont árt az egyébként egészséges gyermek gerincének.
Ortopéd szakorvos felesége
Kedves, kedvetlen, 17.06-os, nekem nem faj az igazsag, es en nem mondtam, hogy egeszseges a jaroka, csupan az idegesit, hogy az emberek mar keptelenek egymassal normal hangnemben beszelni. Ha jarokaba tette a gyereket a kerdezo anyuka, az az o dolga, nem biztos, hogy a gyereknek baja lesz tole, DE meg van ra az eselye. Es igen, meg ha nem is jo dolog a jaroka, a kerdesre valaszolva, igen, ugyes az a gyerek, mert keves gyerek kepes arra, amit az o gyereke csinalt. Lehet, hogy ez az igazsag faj? Ahelyett, hogy itt jol osszevesznetek, inkabb normalis hangnemben kene elmondani az anyukanak, hogy jo dolog a jaroka, meg elvezik is a babak, csak hat az a hatranya, hogy egeszsegtelen, es fenn all annak a veszelye, hogy baja lesz tole.
Udv mindenkinek!
Ne foglalkott a sok rosszindulatú, bunkó anyukával!!
Nagyon ügyes a babád!! Ha már ilyen hamar megy a komppal akkor valószínű hamar is fog elkezdeni járni. Légy büszke, hogy ilyen ügyi babád van akinek meg nem tetszik le kell ..... Az én fiam is 4 és fél hós kora óta használja a kompot és ennek köszönhetem, hogy hamara ült stabilan és már 7 hósan ha fogom a kezét akkor szépen lépeget, de néha már szalad. Én is nagyon szeretem a kompot, mert elvan benne és én is tudok addig valamit csinálni.
Régi a kérdés,de írok:
ha feláll a baba egyedül,én akkortól ajánlanám a kompot,mert az azt jelenti hogy a háta,lába erős annyira hogy a súlyát megtartsa.Vannak negativ vélemények,meg hogy káros,de az se egészséges ha a babádnál emiatt kimarad a kúszás-mászás.
(amugy azóta megy már egyedül?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!