Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hós babám egyedül megy a...

5 hós babám egyedül megy a bébikompal, ügyes? Olyan gyorsan löködi magát, elég utolérni.3 hós kora óta forog a hátárol hasára és vissza. Más baba is ilyen ügyes?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 14:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%

Attól ügyes, hogy 3 hónaposan forog. A bébikomp viszont árt az egyébként egészséges gyermek gerincének.

Ortopéd szakorvos felesége

2009. ápr. 14. 19:04
 22/26 anonim ***** válasza:
31%

Kedves, kedvetlen, 17.06-os, nekem nem faj az igazsag, es en nem mondtam, hogy egeszseges a jaroka, csupan az idegesit, hogy az emberek mar keptelenek egymassal normal hangnemben beszelni. Ha jarokaba tette a gyereket a kerdezo anyuka, az az o dolga, nem biztos, hogy a gyereknek baja lesz tole, DE meg van ra az eselye. Es igen, meg ha nem is jo dolog a jaroka, a kerdesre valaszolva, igen, ugyes az a gyerek, mert keves gyerek kepes arra, amit az o gyereke csinalt. Lehet, hogy ez az igazsag faj? Ahelyett, hogy itt jol osszevesznetek, inkabb normalis hangnemben kene elmondani az anyukanak, hogy jo dolog a jaroka, meg elvezik is a babak, csak hat az a hatranya, hogy egeszsegtelen, es fenn all annak a veszelye, hogy baja lesz tole.

Udv mindenkinek!

2009. ápr. 14. 19:14
 23/26 anonim ***** válasza:
24%

Ne foglalkott a sok rosszindulatú, bunkó anyukával!!

Nagyon ügyes a babád!! Ha már ilyen hamar megy a komppal akkor valószínű hamar is fog elkezdeni járni. Légy büszke, hogy ilyen ügyi babád van akinek meg nem tetszik le kell ..... Az én fiam is 4 és fél hós kora óta használja a kompot és ennek köszönhetem, hogy hamara ült stabilan és már 7 hósan ha fogom a kezét akkor szépen lépeget, de néha már szalad. Én is nagyon szeretem a kompot, mert elvan benne és én is tudok addig valamit csinálni.

2009. ápr. 14. 19:21
 24/26 anonim ***** válasza:
67%
Gratulálok! Szerintem ha más anyukák is beletennék az 5 hós babájukat a bébikompba, akkor az ő babájuk is lenne olyan ügyes mint a Tied! Csak szerencsére keveseknek jut eszébe!
2009. ápr. 14. 19:40
 25/26 anonim ***** válasza:
65%
Én azt hallottam, ha korán megy, akkor görbe lesz a lába. Ezt védőnő mondta. Minél később van "kényszerítve" a menésre, annál jobb. Ülni könnyebb, de gondolom azt még nem csinálja. Ha nem kúszik el bútorokhoz és nem kapaszkodik bele, hogy felálljon, akkor ne próbáld te járásra bírni a bébikomp segítségével. Én még 9 hónaposan sem raktam bele!
2009. ápr. 17. 14:24
 26/26 anonim ***** válasza:

Régi a kérdés,de írok:

ha feláll a baba egyedül,én akkortól ajánlanám a kompot,mert az azt jelenti hogy a háta,lába erős annyira hogy a súlyát megtartsa.Vannak negativ vélemények,meg hogy káros,de az se egészséges ha a babádnál emiatt kimarad a kúszás-mászás.

(amugy azóta megy már egyedül?)

2009. aug. 5. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!