5 hós babám egyedül megy a bébikompal, ügyes? Olyan gyorsan löködi magát, elég utolérni.3 hós kora óta forog a hátárol hasára és vissza. Más baba is ilyen ügyes?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 14:37
1/26 anonim válasza:
Ügyes... miért kell belekényszeríteni?!?!
Tedd inkább játszószőnyegre, többre mész vele...
2/26 anonim válasza:
A kérdés provokatív jelleggel íródott,NE válaszoljatok!!!!
3/26 A kérdező kommentje:
nem kényszerítem.addig nem nyugszik mig bele nem teszem.
2009. ápr. 14. 14:40
4/26 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ügyes-e. Egy baba szerintem mindenkéáppen ügyes, hisz rengeteg dolgot tanul. De ha nekem kellene lemérnem, hogy ügyes-e én kitenném a szőnyegre, és megnézném, hogy kúszik-e, megpróbál-e elérni tárgyakat. Biztos könnyebb betenni a kompba, mint a szőnyegen játszani vele, de ez a cél? Szerintem az az anyuka ügyes, aki le tudja kötni a kicsit, esetleg meg tudja tanítani rövid ideig egyedül játszani... A bébikomp nem tartozik ide. Szerintem a baba egészsége fontosabb mint az anya nyugalma, de te tudod.
5/26 A kérdező kommentje:
hát elhiheted hogy nyugodtabb lennék ha a szőnyegen játszana,mert igy követnem kell őt mindenhova
2009. ápr. 14. 14:44
6/26 anonim válasza:
Mi az hogy provokatív? Engem nem provokál, az én lányom 15 hetes, nem forog még csak a hasáról a hátára, de azt is ritkán. Mindenki örül, ha ügyes a babája, miért nem lehet a másénak is örülni? Én örülök neki, és tényleg ügyes, de ha lehet, még ne nagyon tedd bele (bár ha sír érte, akkor nincs választás) inkább kösd le máshogy. :)
7/26 anonim válasza:
Pl ha kidobod a bébikompot és nincs a szeme előtt egy-két nap alatt elfelejti.
8/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok rosszindulatú anyukával itt. Ha valaki valamit nem úgy csinál, ahogy ők, vagy ahogy a könyvekben írják az már csak rossz lehet. Amúgy igen, ügyes a baba :)
9/26 anonim válasza:
Ezt nem értem:addig nem nyugszik,amíg bele nem teszem.Honnan tudja,h azzal mit kell csinálni????Egyáltalán,h az övé????Valszleg beletetted,lökdösted,mondtad,h mit csináljon stb.Persze,h utána követeli.Mint,amikor azt mondják,h:azért adok csokit/chipszet/cukrot, stb.,mert KÖVETELI!Könyörgöm,ha nem ismeri,nem tudja mi az,nem követeli!Sztem nem tetted jól,és ettől abszolút nem ügyes.Ja,és egy baba nem ettől ügyes.De erről kérdezd meg a dokitokat,vagy egy ortopéd orvost.Biztos,h nem fogja megsimogatni a fejedet,h jól van anyuka,jól csinálta.
10/26 anonim válasza:
Szia! Igen, ugyes! Biztos kis aktiv baboca! Nekem is van egy baratnom, es a kisfia pont ilyen kis orokmozgo, mar csak ugy szaladgal a jarokaval! Az en kisfiam nyugottabb baba, en is szoktam beletenni a kompba (7 honapos), de o meg nem szaladgal vele, lokdosi magat csak. Azota tud allni, miota beletettem, es ami fontos, sosem hagyom benne sokaig, mindig cipo van rajta es leer rendesen a laba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!