22hós gyereket toltok még sportbabakocsiban? Mi még néha szoktunk, baj ez?
Én is ennyi idősen voltam terhes, és én is simán tologattam, cipelni nem volt hajlandó.
Most már 2,5 éves elmúlt a lányom, de ha hosszabb kirándulásra, sétára megyünk jól jönne még most is ilyen testvérbabakocsi.
Még most is nehézkes vele gyalogolni, de a mindennapokra nem használnám már.
a 10 perces út legalább fél óra.
Szóval én vennék, de úgy, hogy lenne egy külön is a kicsinek.
személyes vélemény:
már a másfél évest se toltam .
volt kismotorja szülőkaros triciklije .
ha jön a tesója biztos beleül majd mert neked úgy lesz a kényelmesebb de én a lányomat most fél éve tanítottam meg "közlekedni" figyeli a zöld lámpát szépen fogja a kezemet - mostmár a babakocsit - és jön át a zebrán.
szóval akár 3-4 hónap alatt is megtanítható a közlekedés neki én már biztos nem raknám babakocsiba . ha lassan mindig kicsit messzebbre mentek sétálni bírni fogja fizikálisan.
a testvérkocsi szinte seholse jó főleg ebben az országban se állatkertben se közértben ... szóval én lebeszéllek.
De talán mások mást mondanak.
Én tolom néha, 21 hónapos, de még 2 évesen is fogom, sőt, ha az apja nélkül utazunk, akkor később is, szóval én azt mondom, nem baj.
A környezetemben 1 gyerekes ismerősöm van, aki használt testvérfellépős kocsit, hasonló korkülönbségű gyerekeinél, mint a tied. Ők azt szerették.
Én praktikusnak találom vonaton való utazáskor (nincs kocsink), főleg, ha egyedül vagyok. Már nagy távokat megtesz a fiam, de ha vonatra siet az ember (több átszállással), akkor nincs idő minden kis levelet, vackot megnézegetni. Ezen kívül én kisvárosi anyuka vagyok, és ha a nagyobb városban van dolgunk (pl. Szeged) én nem szeretem, ha gyalogol. Kismotorral pláne nem, azt csakis itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!