Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír ennyit a babám?...

Alaszka kérdése:

Miért sír ennyit a babám? Hasfájásnak gondoltuk eddig, de biztosan az lenne?

Figyelt kérdés
8 hetes, pár hete már hasfájós, ami eddig általában 6 óra körül kezdődött, és pici alvásokkal eltartott ált. éjfélig. Most ott tartunk, hogy amikor ébren van, kb. 5-10 percig nem sír, aztán rákezd. Nem olyan, mint amikor unatkozik, hanem fájós sírás, az arcán is látszik. Ált.ban evés után kezdődik vagy fél órával. Nem eszek már semmi olyat elvileg, ami hasfájást okozhat. Próbáltuk Infacolt, Espumisant, édeskömény teát, nem igazán hatottak. Általában hason alszik. Lehet, hogy beteg, hogy ennyit sír?? Egyik nap pl. reggel 6-ig sírt, 10 perceket aludt éjjel. Más babája is van így?
2011. aug. 15. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd sirni egy kicsit,de ezért már lepontoztak de ugy gondolom van mikor a baba akkor is sir ha már nem akarja hogy ringassuk azt szeretné hogy kicsit hadjuk békén!Igy vettem észre a kisfiamon!Mikor már semmi nem jó neki és sehogy akkor hagyom sirni!
2011. aug. 16. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy hogyan sír, mert bőven van különbség nyöszörgés és ordítás között.

Ha csak nyöszörgött, nyűglődött akkor nálam sem volt kézben mindig, de amikor vörös fejjel szétordította az egész fejét, akkor kifejezetten utáltam volna magam, ha hagyom egyedül vergődni.

Ha hasfájós, akkor sajnos még egy darabig eltarthat a sírós korszak, de reméljük nálatok is egyik napról a másikra kinövi majd és egy mosolygombóc lesz belőle.

2011. aug. 16. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!