Még sincs vége a hasfájásnak?
2 és fél hónapos babám 3 hetes kora óta rettenetesen hasfájós. 6 hetet végigkínlódtunk szegénykémmel, nem kívánom senkinek. Kb. 1 hete úgy tűnt, hogy a nagyján túl vagyunk. Kibírható esti nyűgösködéssel, sírással, viszonylag problémamentes nappalokkal egészen jól alakult minden. Este 11-től reggel 7-ig aludt egyszeri ébredéssel. Ma este viszont megint iszonyú fájdalmai lehettek, mert annyira üvöltött, hogy szinte fáj az ember füle a hangjától. Nem értem, hogy mi lehet az oka, semmi olyat nem ettem, amit azelőtt ne ettem volna gond nélkül (anyatejes baba). Akkor mégsem múlt el a hasfájás, vagy visszajött? Mindenki azt mondta, hogy úgy szokott elmúlni, mintha elvágták volna, hirtelen. Na ez nekünk - úgy tűnik - úgy jött vissza...:-(((( Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Írjatok légyszi!!!!
én csak támogatni tudlak lelkileg. én mindig azt hitem a következő este már nem lesz hasfájás. mégis 3,5 hónapos koráig este 6-tól hajnal 2-ig üvöltött a lányom. borzasztó volt, sokszor vele sírtam!
Esetleg adsz neki valami cseppet? Espumisan, infacol?
vagy próbáld meg az édeskömény teát este 5-6 között.
Szia!
Mi már mindent kipróbáltunk, de semmi sem használt. Holnap visszük el egy homeopata doktornőhöz, hátha tud valami használhatót ajánlani. Sajnos most folytatja tovább az ordítást. Éjjel is sokkal gyakrabban ébredt, végigröfögte az éjszakát, és most is megállás nélkül, vigasztalhatatlanul üvölt. Az a bajom, hogy úgy tűnt, hogy már vége és fellélegezhetünk. És egyszerűen nem értem, hogy mi változott, mi miatt van megint a szenvedés???? Rettenetes a tehetetlenség, hogy én az anyja, nem tudom Őt megvigasztalni...:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!