Van olyan aki nem új ruhában hozta ki a babát a korházból? Mért van hogy újba kell/kellene kihozni Őket?
Nem újban hoztuk haza...de nem volt ráírva, így senki nem tudta...
De milyen hülyeség is ez...
Na látom már megint megy a lepontozás annak, aki nyíltan felvállaja, hogy új ruhát ad a gyerekére, tehát vélhetőleg nem a küszöböt rágja.
Engem is nyugodtan pontozzatok le, egyáltalán nem érdekel. Én csak a legdrágább holmit veszem meg a gyerekemnek, és csak újat adok rá. Mert megtehetem. És azért tehetem meg, mert egész életemben tanultam és dolgoztam.
Nem rágom a küszöböt,szerencsére elég jó körülmények között élek,mégis turisban hoztam haza.
Én amúgy sajnálom újra a pénzt (persze van ami nagyon megtetszik,és akkor megveszem) 10.000-ből komplett ruhatárat lehet venni,a többiből meg veszek olyat amit a gyerekem is értékelni fog,mert a ruhát azt nyilván nem fogja :)
Amúgy az előzőnek írnám,hogy aki megteheti,az nem dicsekszik vele,azt csak a prolik teszik ;) Erről ennyit.
Kedves utolsó!!
Nagyon örülünk neki ,hogy te mindenből meg tudod venni a legdrágábbat a gyermekednek!De azért nem kell lenézni azt aki használtat is megvesz a babájának......
Bár ha egész életedben dolgoztál,ahogy te írod,akkor nem tudom mennyi idősen vállaltál gyereket és mennyi időd jut rá!
Kedves kérdező!!!
Abban hozod haza a babádat amiben akarod és amiben tudod.Ha használt akkor abban,ha pedig új akkor abban!
24hkm
egy bodyt vettem, édes micimackósat de kinőtte még mielőtt megszületett :( testvéremék hoztak be egy nagyobbat, azt unokatesó használta, a rugija turis volt, a bundazsákja meg új. a zokniját is unokatesótól örökölte :)
a bodyt nem tettem el emlékbe csak amit nem tudtam ráadni, az ment az emlékdobozba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!