Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan aki nem új ruhában...

Van olyan aki nem új ruhában hozta ki a babát a korházból? Mért van hogy újba kell/kellene kihozni Őket?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 16:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem újban hoztuk haza...de nem volt ráírva, így senki nem tudta...

De milyen hülyeség is ez...

2011. aug. 15. 17:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én turisban hoztam haza. Azz hiszem csak az overáll volt új (téli baba) rajta.
2011. aug. 15. 18:36
 13/23 anonim ***** válasza:
én bekészítettem egy szép újat, meg egy kölcsön ruhát is (2 féle méret volt a 2). aztán az újat nem találtam, így a régiben jött haza. csak akkor találtam meg, amikor már kinőtte.
2011. aug. 15. 20:35
 14/23 anonim ***** válasza:
6%

Na látom már megint megy a lepontozás annak, aki nyíltan felvállaja, hogy új ruhát ad a gyerekére, tehát vélhetőleg nem a küszöböt rágja.

Engem is nyugodtan pontozzatok le, egyáltalán nem érdekel. Én csak a legdrágább holmit veszem meg a gyerekemnek, és csak újat adok rá. Mert megtehetem. És azért tehetem meg, mert egész életemben tanultam és dolgoztam.

2011. aug. 15. 21:38
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem rágom a küszöböt,szerencsére elég jó körülmények között élek,mégis turisban hoztam haza.

Én amúgy sajnálom újra a pénzt (persze van ami nagyon megtetszik,és akkor megveszem) 10.000-ből komplett ruhatárat lehet venni,a többiből meg veszek olyat amit a gyerekem is értékelni fog,mert a ruhát azt nyilván nem fogja :)

Amúgy az előzőnek írnám,hogy aki megteheti,az nem dicsekszik vele,azt csak a prolik teszik ;) Erről ennyit.

2011. aug. 15. 21:53
 16/23 anonim ***** válasza:
80%

Kedves utolsó!!

Nagyon örülünk neki ,hogy te mindenből meg tudod venni a legdrágábbat a gyermekednek!De azért nem kell lenézni azt aki használtat is megvesz a babájának......

Bár ha egész életedben dolgoztál,ahogy te írod,akkor nem tudom mennyi idősen vállaltál gyereket és mennyi időd jut rá!

Kedves kérdező!!!

Abban hozod haza a babádat amiben akarod és amiben tudod.Ha használt akkor abban,ha pedig új akkor abban!

24hkm

2011. aug. 15. 21:56
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
24hkm vagyok és a 21:38-as válaszolóra gondoltam...:)
2011. aug. 15. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:

egy bodyt vettem, édes micimackósat de kinőtte még mielőtt megszületett :( testvéremék hoztak be egy nagyobbat, azt unokatesó használta, a rugija turis volt, a bundazsákja meg új. a zokniját is unokatesótól örökölte :)

a bodyt nem tettem el emlékbe csak amit nem tudtam ráadni, az ment az emlékdobozba :)

2011. aug. 15. 22:58
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Én is egész életemben dolgoztam és munka közben még tanultam is és a férjem is sokat keres és megtehetném, hogy csak a legdrágább ruhát veszem meg de nem gondolom, hogy ettől több lennék és jobban érezném magam, pénzkidobásnak tartom. Inkább félreteszek a pénzből a gyerekemnek. Turiban vásárolok neki de ott is szinte minden új és márkás csak vannak csőlátású, buta, nagyképű emberek akik azt sem tudják mit csináljanak már jó dolgukban. Őket hívják újgazdagnak. Hál'Istennek én nem tartozom közéjük.
2011. aug. 16. 08:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak annyi szép ruhája van, amit vagy használtan vettünk vagy kaptunk, az egyik különösen megtetszett.
2011. aug. 16. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!