Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan aki nem új ruhában...

Van olyan aki nem új ruhában hozta ki a babát a korházból? Mért van hogy újba kell/kellene kihozni Őket?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 16:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem újban hoztam ki.

Nem értem, miért kellene újban kihozni.

2011. aug. 15. 16:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Abban hozod amiben akarod.
2011. aug. 15. 16:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne? Én a testvérétől örököltben hoztam ki, még a harmadikat is.
2011. aug. 15. 16:56
 4/23 anonim ***** válasza:
11%
Én újban hoztam ki. Abban, amit neki vettünk. Én se veszek fel más után semmit. Ráadásul első baba. Nekem egyértelmű volt hogy új ruhát veszek neki és azt adok rá. Ez a kiadás hozzájárul a gyerekvállaláshoz.
2011. aug. 15. 16:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Új ruhában hoztam haza, de ez nem kötelező.
2011. aug. 15. 16:58
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindenki úgy csinálja ahogy neki jó.

én a kórházból szerintem új ruhából vinném haza,de adnám rá a rokonoktól örökölteket is természetesen.

2011. aug. 15. 17:04
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én babámon fele-fele arányban volt:)

A ruhák újak voltak, a bundazsák nem.

Szerintem azért ragaszkodnak sokan az újhoz, mert a hazamenés az egy ünnepélyes dolog, ami örökre megmarad emlékezetünkben.Minél szebben maradjon meg:)Meg nekem mindig jobb érzés újat ráadni, mint használtat.

Jó, most, hogy már másfél éves a lányom,szívesen ráadom a használtat is, mert az újat sajnálnám...De amíg nagyon pici volt valamiért jobb érzés volt ...

2011. aug. 15. 17:23
 8/23 anonim ***** válasza:
Én sem újban hoztam. Szerintem nem kell, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja (amúgy meg ha jó állapotú a ruha - nyilván -, akkor rajtad kívül senki nem fogja tudni, hogy új vagy használt). :)
2011. aug. 15. 17:33
 9/23 anonim ***** válasza:
Én újban hoztam haza, nem akartam használtat ráadni. 3 hónapos koráig csak új ruhájai voltak, aztán vettem már használtat is. Ez számomra fontod volt, hogy az első kis ruhatára új legyen. Sőt a hazahozós ruháját le is tettük emléklbe.
2011. aug. 15. 17:34
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekünk a body ujj volt, de pl. mivel tavaszi baba és akkor elég hűvös volt még, kötött pulcsit kapott fülé nagyon finom anyagból, ami már volt az egy évvel idősebb unokatesóján is néhányszor.
2011. aug. 15. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!