Mivel irthatnám ki a hangyákat biztonságosan a fiam miatt, de hatékonyan?
Figyelt kérdés
Már egy két csepp teára is 100 hangya feljön,hiába figyelek a fiam elhagyott morzsáira:)2011. aug. 15. 14:13
2/7 anonim válasza:
Ez nálunk is nagy gond volt.
Itt sokan ajánlották a Biokill rovarírtót.
Kipróbáltuk, és nagyon jó!!!! Bevált!
Ha befújod a helyet, ahonnan előjönnek, egyból pusztulnak.
És több hátig is hatásos, annak ellenére, hogy felmosod pl. a járólapot.
Vegyetek, megéri!!!
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan fújd le hangyaírtó spray-vel, utána pedig mosd fel a követ enyhén Domestosos vízzel. Így ha utána a fiad kúszik-mászik a padlón, semmi baja nem lesz a spraytől.
4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ok h elpusztulnak a hangyaírtó spraytől és fertőtlenítek utána,de a nap végére már megint itt vannak:(Második válaszoló:köszönöm a tippet,ki fogom próbálni!
2011. aug. 15. 15:35
5/7 anonim válasza:
Sütőporral. Mi egy egész kolóniát öltünk ki vele. :) Ahogy beviszik a bojba, és megeszik, "szétrobbannak". Kiírtja az összeset, és semmi káros anyag, méreg nincs benne.
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz, sütőpor!!!
7/7 anonim válasza:
Sütőport szórj ki, a különböző hangyairtók csak azokat a hangyákra hatnak, akik kint vannak, a sütőport beviszik magukkal, így nem lesz több hangya.
Egyébként én ablakmosó spray-t szoktam rájuk fújni, 1 pillanat alatt hat. Akkor próbáltam ki egyszer, amikor nem volt itthon hangyairtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!