Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjátok sírni picibabátokat?...

Hagyjátok sírni picibabátokat? Nekem olyan lelkiismeretfurdalásom van!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom 8 hetes, s reggelente evés után kicsai játszás, beszélgetés, majd leteszem a kiságyba, mivel valahogy muszáj elindítanom a napot ( szellőztetés, reggelizés - hogy legyen tejcim , ágyazás , mosogatás....) - olyan 10-15 percet rírdogál, persz időnként bemegyek hozzá, megnyugtatom... aztán elalszik, viszont kipróbáltam, hogy dadázom, akkor viszont semmit sem alszik következő evésig , és így semmire sem jutok. Ti mennyit hagyjátok sírni a kiságyban? Ugye ettől nem vagyok rossz anya? Úgy félek, hogy megmarad az emlékezetében az, hogy "magára hagyom"

Köszönöm!

2011. aug. 13. 09:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
46%
Az én fiam vasárnap lesz két hetes. De már most fel van kapatva. Etetés pelus csere büfi beszélgetés dajkálgatás aztán vissza a kiságyba ha nem alszik akkor öt perc csend majd ordít. Felveszem ringázom megint csend leteszem újból sír. Próbálom nem felvenni de nem bírom ki pedig tudom hogy ezzel magamnak ártok. De majdcsak lesz valahogy.
2011. aug. 13. 14:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Tegnap 11:32:

Igen, az más helyzet, ha maga a baba igényli a külön ágyat. Ilyen is van, de ez a ritkább eset, szerencsés vagy, mert a baba igénye ez esetben találkozik a szülőével. :).

2011. aug. 14. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!