Hányan vagyunk itt, anyukák és mióta? Pár szó magunkról.
Én 33 leszek, lánykám fél éves múlt.
A teherbeesés rovat óta itt vagyok és sokat köszönhetek a válaszaitoknak!
27 éves vagyok, 7 hónapos a leányzóm.
2010 januárja óta vagyok itt, majdnem minden nap, de amikor csak tudok.Akkor kezdtük el a családtervezést és március végén már terhes is lettem.Onnantól terhesség témakörben kérdeztem sokat, hiszen barátoktól, szülőktől messze élek és sok kérdésem volt, első gyerekes kismamaként.Utána persze jött a szoptataás, szülés stb, most mg a babák, kisgyerekek témakör.
Rengeteg válaszom van, kérdésem csak kevés, de ez azért van így, mert gondolatolvasók vagytok és tuti, hogy ha akarok kérdezni valamit, akkor pár kérdéssel előrébb megtalálom a választ is:)
Mindenkinek köszönöm a segítséget és remélem, hogy én is tudtam segíteni másoknak!
22 eves vagyok, 2 eves a fiam. Par hetes terhes lehettem a fiammal mikor ide tevedtem. Osszel lesz 3 eve.
En kulfoldon elek es jo itt magyar anyukakkal beszelgetni es hazai dolgokkal is kepben lenni. :)
Szia, sziasztok!
38 éves vagyok és 17 hónapos a kislányom. Nos én 16 hónapja vagyok ennek az oldalnak a látogatója:)
Sziasztok!
32 éves vagyok, kislányom 7 hónapos!
Amikor terhes lettem akkor találtam rá erre az oldalra.
Igyekszem segíteni én is Nektek a válaszaimmal és ezúton is
köszönöm szépen Nektek az eddigi válaszaitokat- segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!