Hányan vagyunk itt, anyukák és mióta? Pár szó magunkról.
Én 33 leszek, lánykám fél éves múlt.
A teherbeesés rovat óta itt vagyok és sokat köszönhetek a válaszaitoknak!
27 éves vagyok, a lányom 18 hónapos, a teherbeesés témakörben kezdtem azóta itt "ragadtam"ez 2009 volt
Köszönöm én is a válaszaitokat!
26 éves vagyok, Kislányom pedig 16 hónapos.
2009 januárjától vagyok itt napi szinten. A baba eltervezésétől, a teherbeesésen, a terhességen, a szülésen, a szoptatáson és a babás témakörön mind végigkísértetek. Gyakran kérdezek Tőletek, de leginkább válaszaim vannak.
26 éves vagyok, kislányom 17 hónapos és 19 hetes kismama vagyok. Megnéztem és 2008. novemberében írtam ki az első kérdésemet! :o)
Baba tervezés környékén találtam rá az oldalra és azóta vagyok itt, kisebb nagyobb megszakításokkal, de mostanában napi szinten. Már szinte függő vagyok! :o)
27 éves vagyok, 2 éves múlt a fiam.
2008 vége óta vagyok itt, akkor már terhes voltam.
25éves vagyok,és 15 hónapos a fiam.
Én akkor is használtam a gyk-t amikor még terhes sem voltam, csak más rovatokat, de nem napi szinten.
Amióta terhes lettem, majdnem napi szinten!:)
Én is köszönöm, a rengeteg hasznos tanácsot,és a kérdéseket is!:)
24 vagyok.kisfiam 29-én lesz 2 éves.mikor terhes lettem vele akkor találtam ezt az oldalt,és azóta segítetek nekem,ennek már 2,5 éve.ha tehetem feljövök az oldalra és segítek én is.
köszönöm a segítséget még1x nektek.
Sziasztok!
33 éves vagyok, fiam ma lett 5 hónapos. Terhességem kezdetén találtam erre az oldalra. Fiam születése óta az esti altatás után itt kultúrálódom :)
Szerintem nagyon jó kis csapat van itt, ebben a kategóriában!
Nekem is sokan, sokat segítettek - köszönöm!
Szia,sziasztok.
36 éves vagyok kisfiam 14 hónapos.A terhesség alatt találtam ezt az oldalt(barátnőm ajánlotta).Van mikor csak olvasgatom a kérdéseket válaszokat,és van amikor én is teszek fel.Számomra ez egy jó kikapcsolodás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!