Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam hason alszik,...

Kriszti0822 kérdése:

A kisfiam hason alszik, mennyire izguljak?

Figyelt kérdés
9 hetes kisfiam mostanában legtöbbször hason hajlandó aludni főleg napközben mert éjszaka próbálom hanyatt fektetni.De már kezd éjszaka is többször felébredni,szerintem hason szeretne aludni,de nagyon félek a bölcsőhaláltól,meg hogy elfelejti a fejét fordítani stb.amúgy is elég izgulós vagyok,tényleg segít a légzésfigyelő,mik a tapasztalatok?
2011. aug. 12. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha hason szeretne akkor hagyd úgy aludni,neki úgy kényelmes. Nem tudom jók-e a légzésfigyelők,de szerintem ha a kiságyában nincs párna,sem takaró(csak hálózsák) akkor nincs miért aggódni. Én is izgulós voltam, csak nekem az volt a szerencsém hogy 6 hónaposan kezdett kislányom hason aludni,addig megfelelt neki háton.
2011. aug. 12. 13:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kókuszmatracon elvileg átmegy a levegő. Egyébként a bölcsőhalálnak nincs köze az alvási pozícióhoz. A legújabb eredmények azt mutatják, hogy ez elsősorban keringési katasztrófa, nem a légzés áll le, az csak tünet. Két lányom van, mindkettő hason alszik az elejétől. Az elsőnél a gyermekorvos mondta, hogy nyugodtan tegyem hasra, ő nem tudott büfizni, és csak hason sikerült neki.
2011. aug. 12. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan rakd hasra, nem lesz semmi gond. Az én lányom amióta leesett a köldök csonkja az óta hason alszik, még soha nem volt gond szerencsére. Ma már 17 hónapos még mindig, ha betesszük az ágyába hasra tesszük, és úgy alszik el.

A légzésfigyelő pedig tényleg nagyon jó találmány! Én egy percig sem bántam meg, hogy megvettem. Most már nem használjuk, én akkor izgultam nagyon, amikor az első éjszakák voltak nélküle!

2011. aug. 12. 14:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
kisfiam mikor megszületett,inkubátorba került.és már ott hason altatták.most 20 hónapos,mindig hason alszik.ha hátára rakom le,akkor hasra fordul.mondjuk nekünk van légzésfigyelőnk,így éreztem biztonságosnak.
2011. aug. 12. 14:27
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

13:46-os,

a véleményedet majd továbbítom a professzor úrnak, ha te ezt jobban tudod.

Ha mégsem, akkor hallgass a 13:48-ra, egy véleményen vagyunk: a prof, a fent említett válaszoló és szerény személyem.

2011. aug. 12. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradt: első voltam.
2011. aug. 12. 14:40
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,nem mondom,hogy most már teljesen nyugodt vagyok,de talán egy picit!: )

Amúgy van légzésfigyelőnk csak eddig nem nagyon használtuk,mert velünk aludt.Most már rendesen fordítgatja a fejét,egész kis vasgyúró:9 hetesen 6.5 kg.,meg már kezdi emelgetni is!

2011. aug. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!