Kisfiam 2 hét múlva lesz 1 éves és még nem is próbálkozik a járással. Csak feláll bútorokhoz kapaszkodva. Azokat sem engedi el. Le vagyunk maradva? Vagy ne izguljak? Egyszer csak elindul?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 08:39
1/3 anonim válasza:
ne izgulj.az én lányom 1 hete betöltötte az 1 évet és még ő is csak kapaszkodik a bútorokba.ez teljesen gyerekfüggő.én nem is izgulok rajta mert a drágám 12kg, és ezt a súlyt neki vinni is kell.kb 1 hónapja csinálja ezt.ugyanakkor akivel egy napon szültem az ő lánya már 3 hónapja megy.igaz h jó pár kiloval vékonyabb a lánya....szóval nyugodj meg.
2/3 anonim válasza:
de hogy vagy lemaradva még pont az elején vagytok . 14-hónaposan is lehet elindulni!pont jól csinálja igen hívogasd!
3/3 anonim válasza:
Kisfiam egy éves és 5 napos, de még ő is csak a bútorokba kapaszkodva megy, nem meri elengedni. Nem vagytok (és mi sem vagyunk) lemaradva!!! Nem kell aggódni, simán benne vagyunk az időben, és ahogyan előttem írják, az is teljesen jó, ha 14 hósan indul el a gyerkőc!!! Nem egyformák a gyerekek... Az egyik hugicám egy éves kora előtt már járt, a másik csak 14 hósan... Ennyire nagy eltérések is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!