Kb mikor szoktak felülni maguktól a babák? A lányom 9 hós és még nem ül fel viszont ha leültetem megül akár órákat is és fel is áll kapaszkodva meg megy ha fogom a kezétés a mászással is próbálkozik. Mikorra fog tudni felülni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 19:18
1/8 anonim válasza:
szerintem már fel tud, csak nincs kedve hozzá.
főleg, hogy van aki felültesse.
2/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mert tényleg néha hagyom hadd próbálkozzon de nem igen látok rajta semmi féle lelkesedést h ö most föl fog ülni:)
2010. ápr. 13. 19:34
3/8 anonim válasza:
Ne ültesd! Egy barátnőm lányát e miatt kell műteni. Az ülés az egyetlen eleme a mozgásfejlődésnek, ami két helyen is bekövetkezhet. Az egyik hat hónapos kor körül. A másik lehetőség, ha már áll, és utána letottyan, úgy 10-12 hónaposan. Szóval türelem. És tényleg ne ültesd, főleg ne órákig.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szeret fekve lenni.Nagyon sír ha fekve hagyom!De azért köszi
2010. ápr. 13. 20:49
5/8 anonim válasza:
Mért ne ültethetné??? Ugyan! Az én babám is ül3 hónapja egyedül stabilan,de felülni nem tud még. Az egész napot végig ordítaná ha fekve kéne lennie!! 8hós
6/8 anonim válasza:
Ha még nem tud egyedül felülni, az azt jelenti, hogy nem érett rá, hogy üljön. Viszont az egyensúlyérzéke napról napra jobb, így ha ülteted megül, de a későbbiekben könnyen alakulhatnak ki gerincproblémák. Több dokival is beszéltem, mind azt mondta, hogy megtámasztás nélkül nem szabad, hiába tűnik jónak, sokat árt. Segíts neki megtanulni felülni, az többet használ!
7/8 anonim válasza:
Ha feláll egyedül kapaszkodva és mászni is elkezdett, akkor nem hinném, hogy nem elég erős a gerince ahhoz, hogy üljön. Persze nem órákat, de egy 9 hónapos baba biztos hogy elunja magát, ha mindig csak fekhet.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. ápr. 14. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!