Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Törlőkendő, ti melyiket...

Törlőkendő, ti melyiket használjátok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 09:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én a Rossmannban veszem, saját márkásat. Eleinte megvettem a Pampers-t, de rohadt drága, és nem ér se többet, se kevesebbet, mint az olcsó! Ez a Babydream-os elég nedves és vastag! Nekem ez vált be!
2011. aug. 12. 09:45
 2/11 anonim ***** válasza:
most épp jonsons-t de amúgy mikor mi akciós...tescóban ez volt a múltkor... amúgy teljesen változó ,de nem a legócskább gagyi izéket, mert azok nagyon rosszak! anyu múltkor 100forintosban vett 1 dbot 150Ftért... hát meg is van a minősége! műanyag, v nem is tudom milyen :S iszonyat ócska!
2011. aug. 12. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Pampers Sensitivet használunk, amióta csak megszületett. Nekünk bevált, szeretem, szóval nem kísérletezgetek mással.

A kórházban Neogranormon volt, azzal sem volt baj.

2011. aug. 12. 09:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Huggies newborn a picinek, a 2,5 éves kisfiamnak meg a sima kék tescosat, szerintem jó az illata, és kezet-ercot törölni tökéletes :) Te, kedves kérdező?
2011. aug. 12. 09:47
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A lányomnak nagyon érzékeny a bőre, úgyhogy ezidáig, sima háztartási vattával (vizezve) töröltem a popsiját, utána szárazra textil pelussal + Neogranormon kenőcs...sosem volt, még piros sem :-)

Most kezdtük a törlőkendős témát? Neogranormon-t vettem, eddig okés minden! :-)

2011. aug. 12. 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Meglepő,de a tesco-nak a sima tesco-sát (nem a színest) és nincs vele semmi bajom, múltkor akciózták és 200 Ft volt. akkor gondoltam, hogy kipróbálom és egész jó. de van még egy babybruin nevű kamillás is, annak nagyon jó illata van, azt is szeretem.
2011. aug. 12. 09:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Neogranormont használunk, de ha kakil, akkor inkább kimosom a fenekét vízzel a csapban.
2011. aug. 12. 10:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Pampers zöld
2011. aug. 12. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
DDa-ban szoktam Neki Funny baby-t nagyon jó az illata , elég neves és csak 275. ft. 72 db-os
2011. aug. 12. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:
én dm zöld sajátmárkást
2011. aug. 12. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!